| helpline a întrebat:

Prietenul meu mi-a spus ca nu este nici un baiat care nu si-ar fi inselat prietena sa sau nu s-ar fi gindit la altcineva in afara de ea...este oare adevarat?

11 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Da, pentru ca mereu exista una mai buna decat tine, care poate se da la el si e foooarte accesibila!
Sa sti ceva: barbati sunt ca animalele atunci cand sunt in calduri, se ghideaza dupa miros!
Niste porci din pacate!

| Bacemi a răspuns:

Nu este adevarat. Eu nu mi-as insela prietena. De ce? Pentru ca daca nu mi-ar mai place fata cu care sunt as vorbi sincer cu ea si ne-am desparti. Nu sunt marlan sa ma joc asa la mai multe capete.

nony
| nony a răspuns:

Da, este foarte adevarat.Nu exista bárbat in lume care sa nu-si fi inselat sotia ( macar o data in viata ) De unde stiu?! Din legile nescrise ale fiecarei speciiwinking

| georgiana a răspuns:

Nu e lege batuta in cuie, suntem oamenii, nu harti sau reguli.

Răspuns utilizator avertizat
| Alice_6278 a răspuns:

Ce barbat ar rezista daca ar vedea o fusta sau ceva mai mult? sigur ca nici unul...depinde de baiat daca are prietena si o iubeste mult evident ca nu ova insela cu nimeni iar daca asa pur si simplu desigur ca va insela

| calin_8208 a răspuns:

DA, indiferent ce spun altii.Categoric da. Pentru ca in firea oricarui om exista un mic "dracusor" care il impinge la rau.
Nu ma refer ca te-a inselat fizic, dar macar psihic sigur il tenteaza sa incerce alta care...stie alta meserie, arata mai bine, etc.
In fine, nu stiu de ce ti-a zis asa ceva prietenul tau, poate voia mai multa libertate, sau poate voia sa te faca geloasa.
Sers!

| raisssa a răspuns:

Ba exista, sunt convinsa...bine poate s-ar fi gandit sa o faca si cu alte fete, dar asta nu inseamna ca si facut-o.

| hominid dreak a răspuns:

Majoritatea oamenilor au fantezii sexuale ascunse, insa pana la a-ti insela partenerul este o oarecare distanta. Poate ca o astfel de ocazie apare, dar pastrandu-ti ratiunea, poti depasi momentul. Iubirea curata, sincera, adevarata, te pastreaza doar pentru fiinta iubita.Pe langa sotia mea, pe care o iubesc, ma mai gadesc si la exemplul pe care il dau copiilor. Daca mai exista fete care considera ca barbatii sunt niste porci, e si din cauza faptului ca n-au avut un exemplu bun masculin, sau poate ca turma de porci e foarte numeroasa si inca n-au gasit un barbat adevarat. Un sfat pentru fete:nu va lasati tarate in fel de fel de aventuri sentimentale, doar ca sa nu fiti singure.

| Lucky_9459 a răspuns:

Sunt uni baieti care sunt loiali cu sufletul si cu minte, si sunt alti care sunt loiali doar in fata ta sau... nici acolo
deci poate fi adevarat in proportie de 1/3

| sergiu a răspuns:

Nu...nu este adevarat. Eu de exemplu nu mi-am inselat si nici macar nu m-am gandit niciodata sa imi insel iubita cu care am avut o relatie de 2 ani si jumatate. Mai mult de atat, o data am avut ocazia sa o fac si nu ar fi aflat nimeni, dar am rezistat tentatiei si am spus NU.NU O FAC, pentru ca imi iubeam prea mult iubita si in momentul acela doar la ea ma gandeam. Daca in cel mai rau caz m-as fi tampit de cap incat sa ma gandesc la alta fata, i-as fi spus prietenei mele ce am de gand sa fac si m-as fi despartit de ea inainte sa o insel. Nu insela niciodata, roata se intoarce intotdeauna si adevarul va iesi la un moment dat la iveala. Probabil ca unii o sa spuna ca sunt tampit si o sa imi dea Stupid, dar nu asta ma intereseaza. Important e sa te fac sa iti dai seama ca nu toti barbatii inseala. Afla ca eu (un oarecare) sunt mandru de mine ca n-am facut-o si sper sa n-o fac niciodata. Alta parere de-a mea e ca prietenul tau incearca sa isi caute o scuza prin ce ti-a zis pentru momentul cand il vei prinde ca te inseala...incearca sa vorbesti mai mult cu el despre treaba asta si incearca sa afli ce are el de gand sa faca, pentru ca ceva nu mi se pare ok la mijloc. Succes happy