anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu mi-a spus ca vrea sa fie momentan singur dar inca tine la mine, este confuz si vrea sa se mai gandeasca... ce credeti ne vom mai impaca? vreau raspuns repede va rogcrying

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, daca e confuz si vrea sa fie singur, atunci nu il cauta, nu il stresa, acorda-i libertate daca spune ca de asta are nevoie, daca tine la tine atunci tot la tine se va intoarce, poti sa fi sigura, asta in cazul in care chiar te iubeste, cine stie ce o fi in mintea si in inima lui, numai el poate sti, intelege-l, spune-i ca il vei lasa sa se gandeasca mai bine ce are de gand sa faca, daca va veti impaca sau nu asta nu putem sti, depinde de ce simtiti unul pentru celalalt si depinde ce relatie ati avut pana acum, de ceea ce s-a intamplat intre voi, din pacate mai sunt baieti care spunand ca au nevoie de singuratate, e un mod de a termina-o cu tine dar fara sa te faca sa suferi, asta in cel mai rau caz, dar sper sa nu fie asa, daca va iubiti tot impreuna veti fi, nu dispera, nu insista sa il cauti, sa vb cu el, lasa-l pe el sa o faca, pana la urma e decizia lui daca vrea sa nu sa mai fie cu tine ca nu il poti obliga, pentru moment lasa-l sa se mai gandeasca ce si cum, ai rabdare, se va intoarce la tine daca simte ceva pentru tine, spune-i ca il intelegi si ca il astepti pana va lua o decizie, daca va vedea ca esti intelegatoare poate va veti impaca, deci nu fi trista si ai sa vezi ca pana la urma totul va fi bine draga!kiss

19 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca nu e sigur de ceea ce simte pentru tine...se mai intampla!

| nobody_9468 a răspuns:

Incearca sa'l convingi de sentimentele tale si oricum speranta moare ultima!

Deci zambeste, doar zambeste, totul depinde de cat de frumos si sincer zambesti!

Bafta.

| HBK a răspuns:

Conteaza ce are el de gand sa faca pe mai departe, depinde in mare masura de el.Acorda-i putin timp sa si puna in ordine gandurile.Eu zic ca o sa va impacati.

| SufletDeCopil a răspuns:

Bunahappy Orice este posibil? De ce sa-ti pierzi speranta? M-ai ai inca sanse, nu te temeoh go on happy love strucklove strucklove struck

| julieta a răspuns:

Depinde de ceea ce s-a intamplat intre voi.si prietenul mei mi-a cerut acest lucru(ca vrea sa fie un timp singur, 2-3 zile) dar nu s-a despartit de mine.acorda-i timpul de gandire pe care il cere el, incearca sa nu il cauti, iti va fi greu dar trebuie sa-ti impui acest lucru. daca iti cere timp de gandire nu inseamna neaparat ca se va desparti de tine.succes sper ca nu vei fi dezamagita

| andreea7520 a răspuns:

Nu-l mai căutahappy, dacă ţine la tine probabil el se va întoarce... îţi spun din propria experienţă! happy

| aandreea27 a răspuns:

Este dorinta lui si ar trebui sa o respecti. dc iti cere o perioada de gandire, fa-i pe plac si lasa-l sa-si limpezeasca gandurile si sentimentele. dc intr-adevar te iubeste, fi sigura ca nu te va lasa sa pleci din viata lui. Nu-l cauta, nu deveni insistenta, pentru ca s-ar putea sa nu-i placa. Lasa-l sa fie singur, doar cu el, o perioada.Asa vei putea si tu sa te gandesti la relatia voastra, sa pui totul in balanta si sa vezi exact ce simti. Ti-am mai spus, dc intr-adevar tu esti cea sortita lui, el va simti asta si veti fi fericiti impreuna.
Multa bafta

| zuzulici a răspuns:

Pai depinde din cauza caror circumstante s-a ajuns la decizia asta... mai lasa-i putin spatiu si timp si atunci vei avea un rezultat sigur:*

| katia a răspuns:

Daca statea bine cu tine si te iubea care e motivul sa ceara o pauza? Ori ca vreo fata ia sucit mintea ori isi da seama ca usor usor nu mai tine la tine si incearca sa se departeze in modul ca tu sa nu suferi mai mult! Depinde de tine, trebuie sa analizezi perioada relatiei voastre:cum era inainte si cum e acum(daca s-a schimbat ceva in comportamentul lui). Oricum nu-l cauta si daca intr-adevar e confuz si nu intelege ce-i cu el si te iubeste se va intoarce sigur la tine(iti doresc)!

| aney a răspuns:

E inceputul sfarsitului, crede-ma

| hax0r a răspuns:

Lasa-l sa mai umble si cu altele, isn`t it obvious?

| Ekkaterinna a răspuns:

Acorda-i acel timp de gandire, nu-i trimite sms-uri sau nu-l suna sa-l intrrebi daca s-a gandit, il vei enerva mai mult.Depinde de ce s-a intamplat ca sa vezi daca te iarta sau nu. Poate sa te ierte, dar sa te gandesti si la scenariul trist in care vei ramane parasita.Iti urez bafta! Daca nu vei avea destula bafta, nu face o depresie din asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor de sfaturi. sper ca ne vom impaca:*, si alte raspunsuri sunt bine venitewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea este ca nu mai vrea nimic cu tine, si nu ar vrea sa iti zica direct, sa nu te superi presupun ca vrea sa ramaneti amici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate asta e rareori de bine... in general spun lucruri de genul asta atunci cand au pe altcineva sau pur si simplu vor sa te indeparteze din viata lor... cel mai probabil prima varianta. Orice suna un pic ciudat in general se adevereste a fi asa in cele din urma. Oricum trebuia sa dai mai multe detalii, altfel totul devine foarte general.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca va veti impaca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU sigur vrea sa va despartiti definitv!

| mineaany a răspuns:

Nu te mai vrea si este las sa-ti spuna sau mai rau ai este mila! fugi cat ai putere! bafta!

| just4fun_2216 a răspuns:

Draga mea...iti spun sincer ca prietenul tau este un pic egoist. nici nu vrea o relatie... dar nici nu vrea ca tu sa ai parte de altcineva. intr-o relatie nu exista timpi de gandire si pauze. asta daca persoanele sunt compatibile. daca ii acorzi sansa de a te juca pe degete va profita tot timpul de ea. e simplu :TE VREA SAU NU. daca accepti mijlocul vei ramane asa in ochii lui tot timpul.