| olly_7546 a întrebat:

Prietenul meu mi-a spus ieri seara ca este in italia.Eu pe moment l-am crezut si m-am speriat dar am vorbit cu un prieten de-al lui si mi-a zis ca o incercat vineri sa il sune si ia raspuns o vecina care i-a zis ca este in tara dar e plecat intr-o alta localitate.Si prietena mea cea mai buna mi-a spus ca nu are cum sa fie plecat din tara in asa scurt timp, iar o alta prietena de-a mea mi-a zos ca a vazut-o pe mama lui in oras. Ce pot eu sa mai cred si ce ar trebui sa fac? Ve rog sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| GeOrGy2o1o a răspuns:

Eu tot sustin ca te inseala dar nu pot sa spun nici "da" nici "nu"

6 răspunsuri:
| deedeelina a răspuns:

Sa nu mai ai incredere in el. E imposibil sa fi iesit atat de repede din tara. Deci te-a mintit.

| dan_2834 a răspuns:

Poate nu e plecat si poate ca acea vecina nu e o vecina ci este o alta fata. Poate e cu alta si a mintit ca e in italia.Cine stie...Fa in asa fel incat sa descoperi adevarul, apoi vei deduce mai multe lucruri.

| mgtow a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti cu prietenul tau si daca il prinzi ca te-a mintit cu ceva probabil e cu alta sau nu are curaj sa iti zica vezi tu.

| ZoOoBy a răspuns:

Ati sugerez happy sal parasesti e un mincinos tongue laughing dupa cum se vede esti o fata simpatica si o sa gasesti altu tongue

| alexvelea_9537 a răspuns:

Eu cred ca tea inselat ori a plecat undeva si nu se simtea bine sa-ti spuna

| tomita2011tomi a răspuns:

Afla cine e vecina asta, apoi te descurci tu mai departe, nu e greu, capu sus, sti::::::::::::::: o femeie e mai hoata de 100000000 de ori de cat un barbat, asa ca nu mai astepta sfaturile nimianui, vei sti singura ce trebuie sa faci. Bafta.