| CRIS730 a întrebat:

Prietenul meu mi-a zis ca vrea mai multa libertate.
nu stiu ce sa mai cred vrea sa ma lase? sa ma insele? sau vrea doar libertate dar sa nu ma insele daca ma intelegeti
pentru ca zice ca vrea sa iese mai mult cu baetii si eu sa nu vin cu el... ce se intampla?
l-am cam sufocat si nu stiu ce sa fac sa nu ne despartim
vrea libertate adica sa iese cu prietenii la o bere prin cluburi sa se distreze dar mie mii frica sa nu ma insele cu alta
el mi-a zis ca nu ma inseala dar eu nu stiu ce sa cred pentru ca mi-a zis ca i so intamplat dar rareori sa se uite la altele
suntem de un an si 3 luni impreuna si sunt prima iubita din viata lui
iar noi ne-am facut planuri pe viitor dar eu nu sunt sigura daca se vor implini. poate sa existe o relatie de viata de la prima dragoste?
am nevoie de ajutorul vostru
va multumesc pentru raspunsuri

Răspuns Câştigător
identitate
| identitate a răspuns:

Acorda-i libertatea pe care ti-o cere si nu o sa te insele.Lasa planurile.Nu are cum sa mearga(bine) din prima.Trebuie sa inveti multe, sa ai experiente sa inveti sa iubesti si sa simti cand esti iubita.Sa nu te mai intrebi...Traieste prezentul.Nu iti petrece timpul planuind viitorul.Asa poate o sa mearga si din prima sau tot cu el dar mai tarziu, dupa o pauza.happy

11 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca l-ai sufocat e de inteles ceea ce ti-a facut! Nu e de bine libertatea pe care o vrea ca s-ar putea sa nu ii fie dor de tine si 'cicalelile' tale!
Eu zic sa vorbiti deschis si incearca sa te schimbi cat mai repede!

| kaya a răspuns:

Trebuie sa il lasi mai liber si sa nu iti fie frica ca te inseala, simte nevoia sa se duca cu baieti sa bea o bere e ok iesi si tu cu fetele la un suc, vrea sa stea cu baieti 2, 3 ore e perfect lasa-l.Cum crezi ca se simte atunci cand baietii ii propun ceva si el zice ca nu pot ma trebuie sa merg cu prietena mea? E logic ei sunt baieti injura zice uite-o pe aia uite la aia. Daca iese cu baieti si cu prietenele lor atunci da e bine sa mergi cu el, dar trebuie sa ai incredere in el deoarece cunosc multe cazuri in care sa ajuns la despartire din cauza asta. Putina libertate nu strica nici pentru el nici pentru tine.Multa bafta si daca faci asa o sa vezi ca e mult mai bine, si daca il iubesti cu adevarat increderea e pe primul loc daca nu e incredere putine sanse sunt sa fie o relatie de durata.happy

| dydy22 a răspuns:

Hmm depinde daca esti geloasa il cred si eu am avuut o prietena geloasa dar nu vroiam libertate, dar daca nu esti geloasa si vre alibertate este clar

| silver19 a răspuns:

Pai nu-l mai sufoaca, cu siguranta tu n-ai incredere in el! daca nu ai incredere de ce mai stai cu el? asta e unul din cele mai importante lucruri, ai grija ca s-ar putea sa-l pierzi cat de curand daca continui asa, si iti dau un sfat : nu-ti mai face niciodata planuri de viitor, mai ales ca va stiti doar de 3 luni!

| alina_3473 a răspuns:

Daca vrea sa aiba iubitatrebuie sa suporte consecintele libertatea care o vrea el inseamna ca vrea sa fie singur asa ca parerea mea este sa ii dai pauza definitiva

| alina_3473 a răspuns:

Daca vrea sa aiba iubitatrebuie sa suporte consecintele libertatea care o vrea el inseamna ca vrea sa fie singur asa ca parerea mea este sa ii dai pauza definitiva.

| syme a răspuns:

1. Daca iti e frica sa nu te insele, atunci sigur nu ai incredere in el.
2. Ce fel de prietenie exista intre tine si el din moment ce nu ai incredere in el?
3. Daca te-ar insela, nu ar face decat sa-ti indeplineasca asteptarile, dar nu poti spune ca ar fi vorba de faptul ca ti-a inselat increderea.
4. Daca el ti-a spus ca nu te inseala, dar tu nu-l crezi, atunci de ce ai mai vrea sa ai planuri pe viitor cu el?

Sfatul meu este sa ai incredere in el si sa va casatoriti. Daca vei fi inselata, atunci cel putin vei fi persoana care a avut incredere. El se va simti mai barbat (si poate va si fi) daca stie ca cineva ii ofera incredere absoluta.
Crezi ca este un barbat in care poti avea incredere sau nu?

| bnj a răspuns:

Preferi sa nu ii acorzi libertate acum ca sa nu te insele si sa constati peste 3 ani ca te-a inselat din cauza ca s-a simtit sufocat?
Oricat de mult ar tine la tine si orice planuri ati avea impreuna, cand un barbat se simte sufocat, in mod sigur va face ceva in legatura cu asta.
Da-i libertate, oricum este evident ca nu ai incredere in el, deci nu stiu cat de mult ai putea sa spui ca il iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt in aceeasi situatie cu libertatea.numai ca la mine e vorba ca el are doua amice de cand erau in gimnaziu sunt cu el de 1 an si 4 luni am tot incercat sa l fac sa se indeparteze de ele da mereu l am prins ca ma mintea zicea ca nu vb cu ele si de fapt o facea la un mom dat m am certat cu ele ca le a zis tot ce vb despre ele.ca nu le suportam si de atunci s a ajuns la asta.nu stiu ce sa fac

| CRIS730 explică:

Il iubesc chiar prea mult, cel mai rau e ca pana amu am fost cam posesiva cu el si nu stiu cum sa fac sa nu mai fiu asa

| bebelusa_5099 a răspuns:

Si prietenu meu e la fel eu sunt cu el de 5 ani si tot zice ca il sufoc i-am dat si libertate dar tot asa se comporta, acum vrea mai multa, m-am angajat ca sa aiba si mai multa, l-am prins ca vorbea pe mes cu un amic despre alta fata cat de buna e aia si alte prosti, l-am iertat dar se comporta tot mai urat cu mine si nu stiu nici eu ce sa fac pentru ca il iubesc prea mult