| Dizzydizz a întrebat:

Prietenul meu nu imi face pe plac adica stie ca mie imi pl sa dansez sau sa cant si el nu propune sa facem activitati de genu sau nici macar nu e alaturi de mine cand fac[isi gaseste alte activitati]. Ce parere aveti?
Sfaturi ceva
mersi mult

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai el ar trebui sa fie alaturi de tine, dar poate nu e interesat de ceea ce faci si gaseste altceva mai interesant sau pur si simlu nu e interesat de tine, sper sa nu fie asa. Dar ori ca ii place ori ca nu ar trebui sa iti faca pe plac asa cum si tu ma gandesc ca ii faci pe plac nu? Adica intr-un fel daca el sa zicem ca vrea sa ii fi alaturi la un meci de fotbal sau la un biliard sau stiu eu mai ce, ai fi? POate el nu gaseste nimic interesant in asta si nu ii pasa, dar cum tie iti pasa... vb cu el si spune-i ce ne spui noua, vb serios cu el si intreaba-l de ce are aceasta purtare; nu inseamna neaparat ca nu te-ar iubi dar fiecare cu gusturile lui, fiecare are preferintele lui si e baiat, ei au alte preocupari.

| Lucky_9459 a răspuns:

Poate ca prietenul tau nu prea se pricepe la acele activitati si nu propune asta pentru ca stie ca el va sta degeaba
stiu prea bine ca voce nu are
si nici talent la dansat sau improvizat

| InGeRaSh FitZoS a răspuns:

Pai de acum poti sa il lasi in pace adica nu de tot (daca ti la el) doar ca de acum iti faci planuri cu alte prietene prieteni si lui ii spui doar ma duc acolo si gata nu te mai rogi de el ai sa vezi ca de la un timp sa vina si el :* xoxox

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Lui nu ii plac si d-aia nu propune!
E bine sa aveti si activitati separate! Nu e obligat sa te insoteasca peste tot!

| paramore a răspuns:

Probabil i se pare plictisitor si de asta nu te incurajeaza, nu trebuie sa te superi pe el, baietii si fetele au interese diferite, asa ca lasa-l pe el sa faca ce-i place si u i-ati o prietena cu tine, o sa te distrezi mai mult cand ai langa tine pe candva care e incantat d ceea ce faceti