În legătură cu jocurile video, nu cred că ai avea de ce să te stresezi. Sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani, si tot mai are momente în care se pierde, nu e atent la ce-i spun, etc, si stă cu nasul în calculator. Băieții nu au atenție distributivă. Chestia asta li se întâmplă tuturor, nu numai prietenului tău. În schimb, de faza cu amica ta, nu știu ce să cred. Cel mai bine ar fi să aștepți, să vezi dacă chestia asta se agravează, iar dacă observi că da, să vorbești cu amândoi, dar nu în același timp, pentru că există posibilitatea să iasă urât pentru tine. Oricum, nu cred că ai de ce să-ți faci griji acum
Si pe mine m-ar stresa asta. dar am trecut prin asa ceva si pot sa iti spun cu desavarsire ca "prietena" aia ta nu iti este prietena,nu te lasa inselata de aparente, intre persoanele de acelasi sex intotdeauna va exista invidie,asa ca ar trebui sa iei masuri in privinta asta. In al doilea rand,incearca sa il faci pe el sa te bage in seama,ignora-l complet,trateaza-l cu indiferenta pana cand te va baga el in seama,asa iti poti da seama daca el tine sau nu la tine. Daca continuua asa,cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el deschis, fata in fata, iar daca nu se schimba nimic mai bine va ii dai papucii inainte sa ti-i dea el.
Cred ca ar trebui s-a cam pui punct relatiei inainte sa te trezesti ca ramai singura.situatia cam scapa de sunb control.adica in loc sa vb mai mult cu tine prefera sa se joace sau mai rau prefera sa vorbeasca cu prietena ta. ceva e cam ciudat! ai grija si succes:*
Eu zic sa ai incredere in el
exista si prietenie intre persoane de sex opus
si eu am prietene care sunt prietene si cu iubitul meu
alisha19 întreabă: