| andreea_8223 a întrebat:

Prietenul meu nu ma mai iubeste ca inainte! e alfel! cand ma duc la el sa dorm imi spune ca nu poate dormi cu mine in pat cm o facea pana acum 4 luni, deci dupa ce facem dragoste mai sta si pleaca in alta camera! ca ii ie f cald in camera si ca nu poate dormii in camera aia! la m inteles pana acum, dar parca mi e greu sa l cred! oare asa e? sincera sa fiu tin mult la el! iar el nu arata nimic! tot timpul sta cu prietenii lui, iar pe me nu ma scoate nici macar o data pe luna la un suc! nu ma pot desparti de el pentru ca il iubesc! ce sa fac sa l schimb sa ma iubeasca mai mult? va iubesc ajutati-ma pls. pop

Răspuns Câştigător
| catthshshshs a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa discuti cu el in modul cel mai serios.Cu cat amani ma mult o eventuala discutie, cu atat va fi mai rau, parerea mea.
Ma gandesc ca poate are pe altcineva.Analizeaza bine situatia si daca vezi ca nu merge si el nu isi schimba atitudinea, spune-i adio.Crede-ma ca nu se merita sa suferi in felul acesta.Baieti mai sunt si nu fa greseala care o faceam eu odata, sa cred ca se poate si asa.Nu! O fata nu este "martira" relatiei si cine isi bate joc plateste si pierdewinking

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, comportamenul lui fata de tine e ciudat...eu zic sa vb deschis cu el si sa iti spuna ce se intampla cu el, inteleg ca il iubesti, dar totusi ar trebui sa te puna pe tine pe primul loc, nu pe prieteni, asta cam da de banuit, sper sa nu fie cu tine doar pentru sexsad, spune-i tot ce simti si ai sa vezi ca se va schimba daca chiar ii pasa de tine si te iubeste, nu vad ce ai putea face altceva decat sa vb serios cu el, sa vezi ce simte el pentru tine si ce vrea el in continuare de la aceasta relatie ca asa nu poti continua, e destul de ciudat, in plus e de inteles faptul ca ai vrea sa mai iesi cu el la un suc, orice fata doreste atentie din partea iubitului, vb cu el sa vezi cum reactioneaza, sa vezi daca merita sa mai investesti sentimente pentru el.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Vorbeste cu el. e clar ca ceva nu mai merge.

| Dizzydizz a răspuns:

Poate te folosestesad

Poarta o discutie cu el
e necesara

| theodoraafi a răspuns:

Din cate ai povestit eu am inteles ca el nu ar mai vrea s afie cu tine, nu pentru a nu te rani si a ti-o spune in fata face anumite lucruri pe ocolite, poate are pe alta, sau poate pur si simplu are nevoie de aer...

nu prea ma pricep sa dau sfaturi in astfel de cazuri dar cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el deschis, sa-i spui ce simti si ca te doar ceea ce face, spune-i sa iti spuna sincer ce are de gand...

succeschappy

| plasticstyle a răspuns:

De cat timp sunteti imrepuna? cati ani aveti? poate te tine doar sa te folosesaca...nu te meritasad daca nu mai e atent cu tine, tu de ce sa fi atenta cu el? adica pe tine te tine doar ca sa si faca nevoile pe cand prietenilor lui le acorda mai multa atentie. vorbeste cu el si ajungeti la o decizie, nu l mai lasa sa se atinga de tine si vezi cum reactioneaza. pup:*

| vyo a răspuns:

Andreea cand un barbat se comporta asa sigur ceva nu mai merge, cred ca este timpul sa stati de vorba si sa vedeti unde este problema daca mai este sau nu ceva de rezolvat.

| silver19 a răspuns:

Daca nu te scoate deloc din casa e clar ca nu mai tine la tine, vorbeste cu el nu mai sta sa astepti o minune!

| psihox a răspuns:

Plictisit de tine ca nu il pui la diferite munci si ai vrea casatorie cu el? Poate il sufoci cu viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca-l iubeai si voiai sa-l tii langa tine nu trebuia sa ajungi in patul lui.acum o face de nevoie si e gratis.nu tu obligatii nu numic. dragostea s-a muiat sau a disparut. pleaca si lasa-l sa se racoreasca. daca te cauta inseamna ca iti simte lipsa si te iubeste. daca vine numai cand are nevoie de sex, la revedre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este o problema delicat dar sa stii eu las urmari poate o are pe alta sau poate esti doar o aventura pentru el si daca e asa nu-i da papuci fal p el sa-ti dea papuci inselandul, si daca il prinzi cu alta inainte de al insela fa o poza sa demonstrezi cine a inceput infidelitatea.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, nu are pe nimeni.lasa-i timp si pentru el, pentru ca nu doarme cu tine nu are pe alta.nu inseamna ca nu te iubeste. daca s-ar fi saturat de tine fi sigura ca ti-ar fi spus ca nu mai vrea sa continuati. vorbesti si tu cu el si spune-i ce iti doresti.si nu mai asculta pareri prostesti ca cele de mai jos. e aiurea ce spune lumea.nu poate judeca pe nimeni. tu il cunosti cel mai bine. voi stiti ce fel de relatie aveti si cum decurg lucrurile.nu lua totul asa personal si ai incredere in tine. daca chiar vezi ca nu merge poti termina chiar tu. daca consideri ca meriti ceva mai bunhappy. fa lucrurile asa cum simti si ai grija de tine!