| andreea_8223 a întrebat:

Prietenul meu nu ma mai iubeste ca inainte! e alfel! cand ma duc la el sa dorm imi spune ca nu poate dormi cu mine in pat cm o facea pana acum 4 luni, deci dupa ce facem dragoste mai sta si pleaca in alta camera! ca ii ie f cald in camera si ca nu poate dormii in camera aia! la m inteles pana acum, dar parca mi e greu sa l cred! oare asa e? sincera sa fiu tin mult la el! iar el nu arata nimic! tot timpul sta cu prietenii lui, iar pe me nu ma scoate nici macar o data pe luna la un suc! nu ma pot desparti de el pentru ca il iubesc! ce sa fac sa l schimb sa ma iubeasca mai mult? va iubesc ajutati-ma pls. pop

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca doar tu-l iubesti, el nu te iubeste si mai mult de atit pentru el esti doar femeie si atit. Adica are nevoie de tine pentru satisfacerea placerilor, in rest nu mai existi. Stii cum vine asta? Ca papusa unei copile, se joaca pina se plictiseste si pe urma o arunca intr-un colt fara sa se mai gindeasca la ea. I-a atras atentia altceva si revine la papusa doar cind are din nou chef de joaca. Asa si cu el, te ia in seama doar cind simte nevoia sa faca sex, pentru el ai devenit obiect sexual, atita tot. Deci de ce mai stai cu el si nu-i dai un sut in fund? E aberant sa iubesti pe cineva atit de rece si egoist, gaseste pe cineva care sa te respecte in primul rind si care sa te iubeasca el mai intii, abia apoi gindeste-te sa-l iubesti si tu pe el, daca vrei sa nu te mai trezesti in situatia de a fi trata ca un "obiect".

4 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Andreea poate ca sforai in timp ce dormi.happyam glumit! raspunsul ti-l dai chiar tu:"tin mult la el, iar el nu arata nimic". e timpul sa pui punct si sa o iei de la capat cu altcineva.are balta peste! pup

| marsy a răspuns:

Renunta la el pina nu devii si mai obsedata de el... Nu vezi ca tipul nu te iubeste. E un nesimtit!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia o carte de razboi si citeste despre "retragerea strategica". Vezi ce inseamna si pune-o in aplicare.Succes.