| Noreasontosimle a întrebat:

Prietenul meu nu prea ma sărută!
Ma pupă pe buze, pe obraz, frunte și îmi pupă mâinile. Deşi suntem la început, nu e ca si cum sărutul ar fi devenit ceva obişnuit. Nu am făcut dragoste, nu s-a întâmplat nimic intre noi, nu ma presează cu chestia asta chiar deloc. Ce sa cred?

12 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

E un gentleman! Daca tu vrei sa sa se miste la actiune pot spune ca relatia nu va merge.

Daca vrei ceva poti sa i spui.

| AnemonaP a răspuns:

Buna.Incearca sa il saruti tu mai des si vezi daca reactioneaza.Ar trebui sa lamuresti asta cu el, sa vorbesti deschis despre acest aspect, este foarte important.

| neutrino a răspuns:

Nu stie ca sa-ti faca, e mormoloc!

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Preseaza-l tu pe el, violeaza-l, rupe-i fasu' laughing! Spune-i: ''Pupa-ma ba pe gura ca nu esti tata sa ma pupi pe frunte!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori nu e atras de tine, ori nu se grabeste. Raspunsul ti l-ai dat singura: sunteti la inceput. Daca iti cerea sex din prima saptamana ii dadeai papucii, spuneai ca-i mitocan laughing

| PeFuga a răspuns:

Accepta ideea. Unii baieti sunt mai putin "pupaciosi" decat altii. Daca tii la el, incearca sa treci peste. Nu inseamna ca nu te iubeste ci pur si simplu asa e el happy

| AnnaaaMaria a răspuns:

Poate pentru ca inca sunteti la inceput, mai asteapta pentru a te saruta. E posibil si sa fie mai timid si sa nu aiba incredere in el. Asteapta sa mai treaca timpul si o sa vezi ce se va intampla, in felul asta veti capata si incredere, iar lucrurile vor decurge altfel

| RedDeath a răspuns:

Daca nu te saruta el, saruta-l tu! Sa nu te gandesti cumva ca ''vai, Doamne, sa nu il sufoc cumva'' Daca te place, te place! Asta esti tu, asta iti place tie. Asa ca, dai cu sarutuile, si daca nu ii place, sa mearga in plata Domnului, ca iti poti gasi altul!

| corhaz a răspuns:

Am vazut alte intrebari in care "suntem doar la inceput dc vrea prietenul meu sex asa repede" nu credeam ca voi vedea si o astfel de intrebare laughing))))))

| anonim_4396 a răspuns (pentru corhaz):

Intodeauna e asa, poli opusi. aia care vrea sex ca asta are unu care nu vrea, una care nu vrea sex din prima are unu care moare dupa sex, si tot asa. viata asta isi bate joc de toti laughing

| Phini a răspuns:

Tu zici ca nu prea te saruta... dar ne spui ca te pupa pe maini pe buze pe frunte si pe obraz. si pe gura happy
E bine ca sarutul nu a devenit ceva obisnuit, cum ai spus tu.
Ai mai zis ca sunteti la inceput...
rolling on the floor Tu vad ca vrei sa treci direct in pat, ma mir ca nu a venit el cu ideea asta big grin Lasa totul sa mearga de la sine, ca poate are si el problemele lui pe cap, si nu ii arde de " sport "
Sau e timid, si nu stie cum sa iti zicawinking