| candygirl a întrebat:

Prietenul meu nu se simte deloc bine din cauza ca eu nu am avut niciodata orgasm cand faceam dragoste si vrea sa ne despartim sad. si de la un timp este mai distant cu mine si cateodata chiar imi vorbeste urat. ce pot sa fac ca sa fie ca inainte? ce pot sa fac ca sa ma simt si eu bine in timp ce facem dragoste?

11 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Dupa cum stie el sa rezolve astfel de probleme, probabil ca nu e cine stie ce de capul lui; Probabil ca el e de fapt cauza pentru care tu nu poti avea orgasm! Eu stiu una si buna cand o fac cu o fata: fata e pe primul loc; Daca te sprijinea, daca era si el in stare sa poarte o discutie cu tine pe tema asta si daca stia ca intr-o relatie totul e sa comunici, atunci probabil ca orgasmul ar fi venit de la sine; dar atata timp cat tu simti teama fata de reactia lui cand va vedea ca tu iar nu vei avea orgasm, atunci nu vei putea sa ai acel mult dorit orgasm! Dupa parerea mea, nu este barbat, in loc sa te ajute mai rau ti-a facut, te-a facut sa te simti inhibata, sa ai teama atunci cand faci dragoste cu el! Cel mai bine pentru tine e sa pui punct si sa fii sigura ca nu tu esti de vina pentru ceea ce ti se intampla; Este foarte important sa imveti sa iti controlezi mintea in acele clipe, sa iti scoti toate problemele din cap si sa traiesti intru totul acele clipe! Ai grija de tine si fii sigura ca un om ca el nu merita nicio lacrima!

| liviu42 a răspuns:

De vine el este ca nu ai orgasm, nu se pricepe sa faca dragoste. Daca termina in 2 minute de unde dracu si orgasm si mai ales daca nu face si preludiu.

| consiliera a răspuns:

Nu prea e vina ta.Intr-o relatie nu asta e important.Incercati cu preludiu mai lung.Si daca nu merge mai prefa-te si tu un pic.Majoritatea femeilor o fac.

| YoYoLicious a răspuns:

Deci, poate ca este si el de vina pentru ca nu ai orgasm, poate actul sexual este prea scurt, poate nu e preludiu, poate nu reuseste el sa te excite suficient, poate nu te atrage, DAR exista mult mai multe argumente pentru ca TU sa fii de vina ca nu ai orgasm. De ce? Pot fi o multime de cauze, multe femei fiind anorgasmice. Pot fi probleme de natura medicala (o vizita la ginecolog nu ar strica), dar si probleme de natura psihologica(astea sunt cele mai frecventa). Poate ca nu esti suficient de relaxata, poate ca te gandesti prea mult la actul in sine, poate ca te gandesti prea mult si vrei prea mult sa ai orgasm si uiti sa...simti placerea, sa traiesti momentul. Iarasi, o vizita la un psiholog te poate ajuta. Multe femei iau in considerare aceasta varianta, ce da si rezultate. Acum ca am lamurit cum sta cu orgasmul sau, mai degraba, lipsa lui, sa ne oprim putin si asupra prietenului tau. Ideea e ca daca vrea sa se desparta de tine din cauza asta ori nu te iubeste si vrea altceva, ori te iubeste prea mult si se simte vinovat, crede ca din cauza lui nu te poti simti tu bine, crede ca daca te va lasa singura, vei gasi pe altcineva care te va satisface. Ideea e sa discuti cu el, sa incercati amandoi sa rezolvati aceasta problema, sa ii explici ca nu e neaparat el vinovat de acest lucru si impreuna veti reusi sa trecei peste acest obstacol. Daca nu este de acord, inseamna ca s-a plictisit de tine. Nu sunt in masura sa spun exact ce simte, dar se poate sa nu mai aiba aceeasi atractie fata de tine.

| 阿雷克桑德拉 a răspuns:

Mda.problema asta o am si eu. am 21 de ani, sunt cu prietenul meu de 8-9 ani, la 19 ani am facut dragoste prima data. de 2 ani de zile de cand facem asta nu m-am simtit bine niciodata, si nu am avut orgasm. tot timpul ma doare. dar diferenta e ca eu vreau sa ne despartim. nu doar pentru ca nu ne potrivim la pat ci din motivul ca nul iubesc deloc. am crezut ca sa ma culc cu altcineva care imi place este o solutie. dar sa stii ca nu e. mi-am facut un prieten recent pe care chiar il plac. si simt nevoia sa intretinem relatii.doar ca sentimentul este acelasi. multa durere, si deloc placere. deci si eu caut raspunsul la intrebarea asta, dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa vizitez un ginecolog. poate datorita faptului ca am fost racita ''jos'' de mai multe ori, si poate ca nu m.am tratat la timp a cauzat chestia asta. sau poate ca sunt frigida. cine stie. un ginecolog te poate ajuta sa faci un tratament, povesteste-i doar ceea ce ti se intampla si se va rezolva, sper. pentru ca poate problema noastra este un pic diferita. in kaz de gasesti solutia, anuntama si pe mine. big grin bafta!

| Xgirl a răspuns:

Draga lashal dracul de afemeiat si parashutat... Iubita daca tine la tine te accepta asa cum esti asa ca viata merge inainte! asculta ce spun si da-l dracul de egocentrist maniakk:@

| zuzautza a răspuns:

Stai de vorba cu el.Ma refer la o discutie serioasa.Intreaba'l daca tine la tine si daca spune ca da spune'i ca ar fi cazul sa va implicati mai mult in ceea ce faceti, sa fie putin mai atent cu tine si sa te scape de inhibite.Acordati mai mult timp preludiului, nu faceti dragoste doar in scopul descoperirii placerii trupesti.

| basexcu a răspuns:

Poate nu va potriviti in pat. Poate nu e el destul de priceput. Poate esti tu prea moale,fii mai salbatica! Nu sta si astepta sa faca el totul, fii mai pasionala, traieste si tu momentul.Nu fa asta doar pentru ca ti-o cere el, impica-te ca sexul se face in 2.

| emgirl a răspuns:

Stai de vorba cu el si vezi daca tine cu adevarat la tine. daca tine la tine trebuie sa lase si de la el si poate o sa va intelegeti mai bine si spune-i ce simpti:ca nu vrei sau nu poti sa faci dragoste si sper sa te inteleaga.SUCCES!happy

| ShadowXxX a răspuns:

Daca nu este demn pentru tine,asta nu e un motiv ca sa se desparta de tine, sincer nu te merita daca asta a spus ca vrea sa faca, si incearca jucarii.Glumeam cu jucariile.

| クリス a răspuns:

La ce te gandesti cand faci sex cu el? la ora de biologie?!
Asa normal ca te plictisesti nu numai tu pasarica ta la fel.
Prietenul tau ori o are prea mica ori o are mare sau potrivita da nu stie ce sa faca cu ea.
Dar te intreb eu daca nu aia vut orgasm atunci cand faceati sex, cand te masturbai cum era?
Daca nici atunci atunci mergi si tu la doctor sau prefate, gemi si tu putin sau hai la mine impreuna cu iubitul tau sa ii arat cum se face treaba buna.
Glumesc!