| Ionuca a întrebat:

Prietenul meu s-a despartit de mine dupa o cearta in care el a fost de vina: i-a lasat comentarii prea "dulci"(m-am indragostit, as sta langa tine) unei foste prietene de-a lui de acu 2 ani. Eu nu sunt de acord cu despartirea pentru ca inca il mai iubesc cu pasiune, as face orice pentru el numai sa se intoarca la mine. Acuma are bacul si pretinde ca este stresat, derutat dar nu e o scuza prea convingatoare. Nu trebuie sa ma dea pe mine la o parte din cauza asta. Ce as putea face sa-l aduc inapoi?

Răspuns Câştigător
| whiteDaisy a răspuns:

Ai putea incerca o perioada de timp sa insisti pe subectul impacare, sa ii demonstrezi ca te-ai schimbat, sa il apropii din nou de tine iar daca vezi ca incercarile tale sunt in zadar cel mai bine pentru tine ar fi sa te indepartezi pentru a nu te afecta mai mult situatia in care te afli! stai linistita cu timpul vei uita si te vei resemna iar cand te astepti mai putin se va intoarce la tine cu siguranta! Cu rabdarea treci si marea:*! sper sa te impaci cu el. pupi:*

6 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Stresat sigur este, dar avand in vedere ce comment`uri a lasat, mai bine o lasi balta. Daca era cu tine, si mai bine!

Ignora-l, vine sigur la tine. Macar asteapta pana dupa bac.

| picard a răspuns:

Draga Ionuca, desi in opinia mea femeile sunt niste scorpii care nu merita nimic din partea unui barbat (da sunt un misogin!) am sa te ajut! Tu esti prea orbita de propria ta pasiune pentru el ca sa iti dai seama ca el nu simte aceeasi atractie pentru tine... e simplu ca buna ziua. Daca lucrurile ar fi stat altfel in veci nu s-ar fi despartit de tine in clipa in care vina a lui a fost! Ca sa nu mai spunem ca nici nu si-ar mai fi adus aminte numele fostei lui prietene de acum doi ani bla bla bla, daramite sa-i lase mesaje siropoase de care sa-ti fie greata si sa versi. Sfatul meu e sa nici nu te mai gandesti la el. Si da ai dreptate, bacul nu e o scuza prea convingatoare! Cand iti place de cineva si vrei sa fii cu aceea persoana nu exista lucuri mai importantewinking Sunt mofturi! Nu-ti mai bate capul degeaba cu un individ care nu simte acelasi lucru pentru tine. Esti tanara, frumoasa (sper!) si ai tot timpul inainte. Apoi slava sfantului, nimeni nu e de neinlocuit! daca intelegi ce vreau sa spun smug cati ani ai?batting eyelashes

| picard a răspuns:

Ma interesa doar cati ani ai tu tongue pacat esti prea mica... si btw vrei sa spui fostul prieten. happy incerc doar sa te fac sa realizez. Uite iti dau un sfat de aur! Intr-o relatie avantajul il are cel caruia ii pasa mai putin. in cazul de fata fostul tau prieten era in avantaj. de asta a putut sa se desparta de tine iar tu stai si plangi si te intrebi ce sa faci big grin

| Ionuca explică:

Picard: 16 ani si prietenul 18 ani

| Ionuca explică:

Picard: Eu as vrea sa ma impac cu el deoarece il iubesc si sufar ca o proasta. Sunt disperata ca nu ma cauta si nici macar nu-mi raspunde la telefon ca sa vorbim...

| Ionuca explică:

CherryPie: Eu astept acum ca nu am ce sa fac. Decat sa-l pierd mai bine il astept ca vine el cu siguranta inapoi.