| Deea5546 a întrebat:

"Prietenul "meu s-a suparat ca l-am mintit dar dupa aia i-am recunoscut ca i-am sters niste numere din telefon. Acesta mi-a zis ca nu este suparat de faptul ca i-am sters numerele din tf ci ca l-am mintit.Lui nu-i convine ca eu sa am prieteni de gen masculin deoarece crede ca as avea mai mult decat o simpla prietenie cu ei. Am un amic care ne intelegem destul de bine si cu care ne mai vizitam. Prietenul meu crede ca is cu acel amic desi intre noi nu s-a intamplat nimic. Cand se supara pe mine imi zice :"Du-te la amicul tau ca el e mai bun ca si mine". Prietenul meu ii tot trimite mesaje la o colega (cand ne certam) sarind limita. Acesta stie ca eu nu o pot suferi si de mai multe ori mi-a zis ca seda la ea numai sa ma enerveze pe mine. Ce credeti? Cum sa il fac sa nu mai fie suparat? I-am zis ca am avea de vorbit si acesta mi-a zis ca s-a saturat sa il mai tot mint.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Dupa cum vad, sunteti chit.Si tu ai un amic pe care el e gelos, si el are o amica pe care tu nu o poti suferi.Pana aici,sunteti la egalitate.
Acum,in ce priveste faptul ca l-ai mintit,nu e bine. Daca nu exista incredere intre voi nu ajungeti nicaieri.Tu nu ar fi trebuit sa-i umbli in telefon si nici el tie, telefonul este extrem de personal, putin mai multa discretie face bine.Trebuie sa-i lasi putin spatiu celuilalt,altfel pleaca singur,ca-l sufoci!
Acum, vorbeste cu el si spune-i ca ai dreptul sa-ti dea sansa sa-i demonstrezi ca nu-l minti si daca-l minti, poate sa faca ce-o vrea.Important e sa va impacati,cred.
Si,poarta-te bine,fara certuri sau indiscretie,fii mai ingaduitoare si mai nepasatoare. Daca te iubeste, bineinteles ca va fi bucuros sa-ti ofere sansa pe care o ceri. Sper ca scuze ti-ai cerut!
Hai, mult noroc!

2 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Asa mi-a facut si mie si ca o proasta m-am intors mereu plangand la el. NU asa se face. Iti baga motiv " ma minti, ma minti" dar de fapt sunt altele. Vrea sa faci exact ce vrea el. Ar trebui sa-i zici " a da, vorbesti cu X, ramai cu aia" si daca se intoarce la tine si isi cere scuze, purtati o discutie si stabiliti ceva. Si daca nu se mai intoarce, draga mea, felicitari, ai scapat de cineva nefolositor in viata ta, imi pare rau ca o zic asa big grin Daca nu se mai intoarce, nu te-a iubit, nu te-a respectat... in fine :*SUcces>big grin

| denydenysa a răspuns:

Pai poti sa ii spuy ca daca el s-a saturat de minciunile tale spuney si tu ca te-ai saturat de comentarile lui si daca nu vrea sa mai fiti prieteni sa iti spuna ca sa nu te mai rogi de el...parerea mea:*:*