Dupa cum vad, sunteti chit.Si tu ai un amic pe care el e gelos, si el are o amica pe care tu nu o poti suferi.Pana aici,sunteti la egalitate.
Acum,in ce priveste faptul ca l-ai mintit,nu e bine. Daca nu exista incredere intre voi nu ajungeti nicaieri.Tu nu ar fi trebuit sa-i umbli in telefon si nici el tie, telefonul este extrem de personal, putin mai multa discretie face bine.Trebuie sa-i lasi putin spatiu celuilalt,altfel pleaca singur,ca-l sufoci!
Acum, vorbeste cu el si spune-i ca ai dreptul sa-ti dea sansa sa-i demonstrezi ca nu-l minti si daca-l minti, poate sa faca ce-o vrea.Important e sa va impacati,cred.
Si,poarta-te bine,fara certuri sau indiscretie,fii mai ingaduitoare si mai nepasatoare. Daca te iubeste, bineinteles ca va fi bucuros sa-ti ofere sansa pe care o ceri. Sper ca scuze ti-ai cerut!
Hai, mult noroc!
Asa mi-a facut si mie si ca o proasta m-am intors mereu plangand la el. NU asa se face. Iti baga motiv " ma minti, ma minti" dar de fapt sunt altele. Vrea sa faci exact ce vrea el. Ar trebui sa-i zici " a da, vorbesti cu X, ramai cu aia" si daca se intoarce la tine si isi cere scuze, purtati o discutie si stabiliti ceva. Si daca nu se mai intoarce, draga mea, felicitari, ai scapat de cineva nefolositor in viata ta, imi pare rau ca o zic asa Daca nu se mai intoarce, nu te-a iubit, nu te-a respectat... in fine :*SUcces>
Pai poti sa ii spuy ca daca el s-a saturat de minciunile tale spuney si tu ca te-ai saturat de comentarile lui si daca nu vrea sa mai fiti prieteni sa iti spuna ca sa nu te mai rogi de el...parerea mea:*:*
lucyaneya întreabă: