| Cristinnnna a întrebat:

Prietenul meu se comporta f urat cu mine, dintotdeauna.Trebuie mereu sa stau la dispozitia lui altfel se supara imediat.Cand e cu mine si cu inca o pers, mereu face misto pe seama mea, de multe ori mi-au dat lacrimile dar m-am abtinut oh go on Acum o saptamana eram cu el si cu 2 prieteni de ai lui si el cu inca unu au ras de mine, desi sincer nu aveau vreun motiv.Am avut noroc cu celalalt baiat, altfel oh go on Suntem imp de 6 luni si mi-a zis in fata ca el nu tine la mine, doar ii sunt simpatica.Nu prea a avut multe relatii si toate au fost scurte. E o fire f dificila.Eu tin foarte mult la el sad Ce credeti ca ar trebui sa fac? Discutii am purtat nenumarate si mi-a promis ca o sa fie altfel, dar in zadar. De cateva zile nu vorbim pentru ca iar si-a batut joc de mine si tot el are gesturi si nu vb cu mine. Cum sa-l fac sa regrete? straight face

Răspuns Câştigător
| GabrielaSandica a răspuns:

SA L IGNORI! SA NU L MAI CAUTI SI SA TI VEZI DE VIATA TA! El stie clar ca tu il iubesti asa de mult si de aceea isi permite toate astea cu tine, ca stie ca vei ramane alaturi de el. Vrei sa l faci sa sufere? Atunci desparte-te de el si nu i da un semn de viata. Sa vezi cum o sa te caute cand o sa vada ca iti simte lipsawinking
Functioneaza mereu!

10 răspunsuri:
| MescaMascalina a răspuns:

Fa si tu misto de el. Da' caterinca din aia sadica sa te roage in genunchi sa te opresti. Razbuna-te, nu sta asastraight face Gandeste-te bine ce defecte are, ce il deranjeaza, ce uraste si bate-l cu propriile arme. Face el misto de tine, fa si tu de el. Razi in loc sa plangi, razi de el.

| stweety10 a răspuns:

Nu ai cum sa il faci sa regrete daca nu tine la tine, de ce stai sa ii suporti lui nazurile cand iti poti gasi un baiat care sa te iubeasca si sa te respecte, pentru ca el nu te respecta din moment ce isi bate joc de tine asa. Nu`ti distruge viata pentru un baiat, mai tarziu o sa iti para rau ca ti-ai pierdut timpul degeaba cu el, si decat sa stai cu unu ca el mai bine singura, iesi si te distrezi cu prietenii si sti ca nu ai nici`o obligatie. Tot ce poti sa faci e sa ii spui ca nu mai vrei sa stai cu el, ca altfel o sa ti`o ia el inainte, si sa il uiti pentru ca nu merita iubirea si atentia ta, baieti sunt o gramada care sunt dispusi sa te iubeasca, sa tina la tine si sa te aprecieze, sa te trateze exact asa cum meriti. Succes, iti doresc sa il uiti cat mai repede!

| russyy a răspuns:

Chiar dCA il iubesti suferi putin si apoi trece.nu-i bun baiatu asta pentru tine.fa-te indiferenta, nu-l baga in seama. spune-i ca nici tu nu l-ai iubit niciodatawinkingcrede-ma ca apoi i va parea rau ca te-a pierdut.acum vede ca esti moarta dupa el si nu iti da importanta.winkingasculta-ma pe minewinking

| florynna93 a răspuns:

Desparte-te de el.sincer cred ca este un badaran cu un comportament infect care nu stie sa aprecieze putinele persoane care-i mai sunt alaturi.lasa-l o perioada.dar cum si el a spus.nu te iubeste.dc sa suferi cand poti gasi fericirea in bratele cuiva caruia chiar ii pasa de tine si de sentimentele tale?

| GrellSutcliff a răspuns:

Pai...du-te in fata usii lui si pune-i galetzi de vin si scrie pe un bilet : pentru...(numele lu asta) si el se imbata.si moare pana la urmalaughing si asa il faci sa regretelaughing)

| darkbloodanya a răspuns:

Cum ai ajuns sa fii impreuna cu un baiat care isi bate joc de tine? Si ai mentinut relatia si dupa ce ai vazut cum se comporta? Draga mea asta nu e dragoste, esti o distractie pentru el, nu rezolvi nimic daca esti cu el doar pentru ca il iubesti, intr-o relatie participa doua persoane din cate stiu eu. Desparte-te de el pentru ca daca mai mentii relatia asa o sa iti para si mai rau la sfarsit si o sa plangi si mai mult daca se desparte el de tine. Daca nu te iubeste nu regreta daca te despart de el. Deci succes cu asa zisa "relatie".

| MeMeMe97 a răspuns:

Lobul urechii, gât, si locuri cat mai...intimelaughing

| Maryse a răspuns:

Daca nu se schimba bate-ti si tu joc de el. CHiar daca il iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nul mai baga nici u un seama si nu vb cu el si vezi cum te roga sa vb cu elwinking Daca nu inseamnca ca nici nu tea iubit. Asa ca iti spun sa-ti cauti un alt iubit care sa tina la tinehappy

| FemaleBOSS a răspuns:

Ignoranta doare cel mai tare. tine minte asta:d desi e simplu pentru mine sa-ti spun asta.dar eu spun sa faci in felul urmator: ii spui direct.ia'ti inima'n dinti...m-am saturat de atitudinea ta...cand te schimbi ma cauti.ciao guidolaughingin ziua de azi trebuie sa fii foarte rea, daca nu pierzibig grin.ai grija cu tipi de genu, nu merita nici sa ii scuipi