| iulia_2643 a întrebat:

Prietenul meu se da indiferent dar el spune ca tine la mine. Qm ar trebui sa. l fc sa se ataseze de mine si sa fie mai interesat de mine.rasp plz, nu stiu ce sa fc

4 răspunsuri:
| seby8873 a răspuns:

Uite idiferent daca iti place de el sau il iubesti bla bla, poti si tu sa fi indiferenta iar atunci el se va gandi 'bai ce e cu fata asta' si iti va acorda mai multa atentie. Cand mai vrea sa te sarute nu il lasa, tragete in spate (asa din gluma) si vei vedea ca isi va reveni. Daca nu merge faza inseamna ca el vrea sa iti dea liber. Dar daca te gandesti ca o sa suferi dupa el gandeste-te ca sunt altii de 5 ori de 10 ori mai bun ca el.

| mihai_6493 a răspuns:

Tachineaza-l si vezi-ti de distractia ta, mai iesi cu prietenele in oras, etc. Cu cat esti mai in limba dupa el, cu atat e mai indiferent. Si stiu ce zic. Bafta!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pey daca chestia asta dureaza de mult timp eu zic sa te lasi pagubasa, mai ales daca tu ai fost afectuoasa cu el!
Incearca sa ii spui mai pe ocolite ca esti genul mamos si iti place sa fi alintata. Daca nu intelege lasa-l in plata Domnului ca nu merita1

| *Lyttle.me* a răspuns:

Nu intra in panica!
Probabil ca ar trebui sa fi si tu mai indiferenta sa vezi ca nici lui nu o sa-i placa si o sa-ti spuna la un moment dat...Presupun ca esti insistenta la unele chestii sau il presezi (presupun) si de aia se da mai indiferent.
Las-o un pic mai moale...fii tandra cu el, alinta-l pentru ca asta place oricui. O sa se ataseze de tine, ai sa vezi!