| Andreeaa20 a întrebat:

Prietenul meu si-a gasit alta iubită. A plecat in Germania la munca iar acolo si-a gasit o fata. Chiar ea a scris pe pagina lui de Facebook ca are o relație serioasa cu el si vrea sa se căsătorească cu el. Am vrut să iau legătură cu ea i-am trimis mesaj dar nu m- a băgat in seamă. El spune că îi pare rău și vrea să ne împacăm. Problema este că i-am spus sa o lase, si din păcate încă se mai întâlneste cu ea și pare să fie ceva serios. Vă rog să-mi spuneți ce sa fac eu nu vreau să renunț la el, iar ea să îl câștige. Sunt foarte geloasă

7 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Baiatul ala e indragostit de ea, tipa e mai buna rau decat tine

| darkhell217 a răspuns:

Poate nu are rost sa-ti bati capul si meriti ceva mai bun decat atat, nu te axa doar pe el, mai bine ar fi sa cauti pe altcineva

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ei acolo cu planuri serioase
tu la mii de km distanta

de ce tragi de relatie numai tu stii, doar din gelozie?

| Freya1 a răspuns:

E aiurea.E clar ca baiatul asta nu e ok pentru tine si si daca il vei castiga va mai repeta asta.Pe tine te tine de rezerva ca sa fie el sigur ca are la cine sa se intoarca

| 94Lucifer94 a răspuns:

Eiii na, mai sunt băieți pe lume. Caută și tu alt prieten și gata. Degeaba te împaci cu el dacă pe viitor face la fel, își găsește alte iubite. Dacă te-ar fi iubit cu adevărat ar fi preferat să rămână singur nu să treacă mai departe așa ușor. Dar fiecare inimă bate diferit, nu toate bat cu iubire și loialitate.

Răspuns utilizator avertizat
| TwinCities a răspuns:

Tine de el. E clar barbatul perfect pentru o fata speciala ca tine.