anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu si a introdus degetele in vaginul meu, apoi cu cealalta mana si a dat laba.Tin sa mentionez ca a ejaculat putin pe haine(nu sunt sigura daca si pe degete si ca am ciclul neregulat. Iar apoi mi-a bagat degetul de la mana resprectiva in vagin.Sunt sanse sa raman insarcianta? rog seriozitate, sunt disperata, va rog ajutati-ma

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Da, sunt sanse.Eu nu prea inteleg ce e cu joaca asta.Ori faceti sex cum trebuie, protejat, ori nu faceti deloc, decat sa ajungeti la prostii din astea care nici nu va racoresc hormonii, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate țiau răspuns oamenii calmeazăte ca nu ai comis o crima. Aia e ai comis-o data viitoare ști de ce trebuie săte ferești. Calmeazăte! ca nu ai făcut nimic greșit. ai făcut ce fac toți oamenii ce mare scofeală.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Important este ca nu ai o sarcină ne dorită de la acel Prieteni al tău folosiți protecție dacă aveți de gând sa faceți sex. Prezervative toți oamenii le știe nu este nimic anormal și greșit.

| Aanfab a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci nu este posibil sa am o sarcina?

| anonim_4396 explică (pentru Aanfab):

Nu am de unde sa știu nu-ți cunosc Prieteni la fel de bine ca tine și nici nu am intenția să-ți cunosc. Este stric problema ta și Prietenilor tăi ce Relație intime aveți. Eu țiam răspuns la întrebare doar cât am citit și am aflat și eu. Știu ca există și pastile care poți face avort dacă îți este de nevoie și folos și nu vrei sa rămâi însărcinată poți săle iei sau sa folosești protecție dacă simți nevoia și nu poți fără.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pot apărea și infecți și bolii dacă nu va tratați educația sexuală trebuie loată în serios nu la mișto și la gluma. mași bucura enorm dacă le-ar preda în șchola și în licee adolescenților pe vitor îi va ajuta sa se ferească de sarcini și boli ne dorite.