| marsmallowlover a întrebat:

Prietenul meu umbla cu multe fete, multe se dau la el, cu colegele lui de clasa mereu face poze imbratisat si pupat, si ma enerveaza asta foarte tare.Nu as vrea sa fac crize de gelozie dar ma deranjeaza si imi da impresia ca nu tine la mine, desi neaga asta si spune ca ma iubeste.Nu stiu ce sa cred, pozele spun totul.Nu stiu ce sa fac, cum sa ma comport cu el?

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

El deja te si inseala si tu nu iti dai seama.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Si prietenul meu face poze mereu cu toti si toate.Sigur ca le tine in brate pe fete (nu la modul intim) ca doar nu sta ca momaia langa ele,insa pe mine nu ma mai deranjeaza caci el iubeste sa fie pozat si oricum,slava cerului, ca nu le pupa pe alea ca altfel ii rupeam beregata ca la puii de curcalaughing.

In tot cazul, poate si al tau iubeste sa faca pe fotoodelul si sa para ca e popular, deci nu prea ai de ce sa iti faci griji.

Vorbeste cu el si vezi si varianta lui.

| Libelle a răspuns:

Ii place in stilul asta...dar oare fara tine cum ar fi?
Ma gandesc ca...tu nu esti sigura pe dragsotea lui(de fapt ce sa mai nu esti), si de-aia nu-ti permiti crizele de gelozie.Crezi ca ar rade sau si mai rau s-ar indeparta de tine.ei bine,dacatot e asa,incearca sa vorbesti frumos,calm,sa ii explici pe un ton linistit ca te deranjeaza
nu-i nevoie de "aaa, nesimtitule, m-am saturat sa te fatai cu alea prin poze! nu ma iubesticrying"si sa urli ca dupa tren.pur si simpu...ori cu tine ori cu ele
cui ii place sa se simta pe locul 2? sau ca e de inclouit in secunda urmatore?

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

E ceva normal sa te deranjeze. Cred ca niciuneia dintre noi nu ne-ar placea sa ne vedem iubitul in poze cu alte fete. Ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu el sa-i spui ca te deranjeaza asta. Daca te iubeste nu va mai face, daca nu fa-i si tu la fel sa vedem daca ii place.

| Allexis a răspuns:

Intai spune-i ca te deranjeaza si ca vrei sa nu mai faca asta. Daca chiar te iubeste, o sa tina cont de asta si o sa se opreasca. Daca va continua, fa-i la fel si tu, si vezi ce zice. Daca nu zice nimic, e clar ca nu te iubeste. Sa spui 'te iubesc' e usor, s-o dovedesti e mai greu cand nu simti de fapt iubire happy

| Acvila a răspuns:

Băi,în primul rând,VORBEŞTE CU EL! Nu o să găseşti niciodată soluţii reale,sfaturi exacte sau răspunsuri pe măsură,pentru că niciunul dintre noi nu ştim cum se poartă el cu tine, dacă te iubeşte, dacă nu te iubeşte & so on.Ce pot să îţi spun e să încerci să ai mai multă încredere în tine dacă în el nu ai şi să încerci să îţi dai seama că nişte poze nu înseamnă nimic.Comportă-te normal, nimănui nu îi plac iubiţii/iubitele geloase, impulsive sau caţe.Trăieşte prezentul, bucură-te de prietenul tău şi nu lăsa chestii minore să vă despartă.

| Virkno a răspuns:

Pai in primul rand du-te la el si spune-i ca te deranjeaza acest lucru, el daca te iubeste asa cum spune o sa inteleaga si nu o sa mai faca asa ceva ca sa nu te faca sa te simti prost, spune-i ce simti.Mult noroc.

| raluca18 a răspuns:

Sa fii indiferenta si pentru o scurta perioada de timp sa te desparti cu el sa vezi daca te inlocuieste repede sau sufera. dupa ce ai spus mai sus nu prea merita ...succes

| Ezzio a răspuns:

Beach(varianta masculina)laughing))rolling on the floor))))

| queenC a răspuns:

Buna.Ii poti spune in fata ce te deranjaza fara sa pari ca o disperata geloasa. Poate ca asta e felul lui si nu a observat ca te deranjaza.Mai poti sa te duci pe langa el atunci cand face poze cu acele fete si sa te bagi si tu in seama ca doar tu esti prietena lui. Daca te place cu adevarat o sa inceteze sa se dea la celelalte, dar daca nu...te las pe tine sa continui.
Sper ca te-am ajutat
- QueenC

| Pink_1176 a răspuns:

Eu l-am lasat pe al meu sa faca tot asa. In schimb, am mers cu o colega de-a mea si un prieten de-al lui la suc, si pana la urma am facut si poze. Si clar ca nu i-a convenit laughing Altadata, au venit si niste colegi de-ai lui, cand noi eram la suc si am cam filtrat cu un coleg de-al lui, si el cu mine, logic laughing) Nici asta nu i-a picat prea bine whistling Ideeaa e sa il faci putin gelos, sa vada cum te simti tu, cand el face toate chestiile alea. Te asigur ca nu o sa ii convina daca chiar tine la tine. tongue
Succes :*.

| rAiU a răspuns:

Fa si tu la fel, si vezi ce o sa zica el.