Intreaba-l daca nu face nimic rau, atunci care este motivul de sterge mesajele convorbirilor secrete? Si spune-i asa: Daca mai stergi mesajele cu cine vorbesti si nu imi arati si mie, ramai cu persoanele cu care vorbesti pe facebook si sa ma lasi pe mine. Ii spui asta doar ca sa-l speri si sa vezi cum reactioneaza. Daca chiar nu iti arata ce si cu cine vorbeste pe facebook, pune in aplicare ceea ce ii zici pentru cateva zile sa vezi cum decurg lucrurile.
Sa fii si tu de fata ca sa nu mai fie nevoit sa le stearga.Asa nu veti avea nimic ascuns unul fata de celalalt.
Hey buna
daca vorbeste cu o fata pe facebook si dupa sterge conversatiile e clar ca are ceva de ascuns
vorbeste cu el si fa-l sa iti arate ce a vorbit cu fata respectiva daca intr-adevar nu are nimic de ascuns si daca nu iti arata intra pe contul lui atunci cand e el activ si uitate la conversatii si vei afla adevarul.cand vei afla ce se intampla de fapt ia masuri si daca intr-adevar te inseala atunci pune-l sa aleaga cu cine vrea sa fie.
si o prietena de a mea a patit la fel, aceeasi chestie si a facut asa cum ti-am zis eu tie si la pus sa aleaga intre ea si cea de pe facebook.
Daca nu face nimic rau de ce sterge convorbirea?din astea faceam si eu cand eram micuta fa si tu acelasi lucru. eu cand voiam sa il enervez vorbeam cu cineva prin sms (un baiat) si vorbeam cu prietenul dar eram cu ochii in tel
Ori e nesimtit si te inseala, ori in cel mai bun caz vrea sa iti faca o surpriza si cere ajutor la o alta fata. Daca nu e a doua varianta eu zic sa vorbesti cu el si sa ii spui sa iti explice totul altfel te va pierde. Iar in caz ca a facut ceva si te-a inselat, ramane la decizia ta. Desi stii vorba aia...cine te-a inselat o data o va face si a doua oara. In plus de asta daca persoana iubita te inseala nu vei mai avea incredere niciodata la fel. Si o relatie fara incredere nu ajunge nicaieri. Nu poti sta mereu sa il verifici... ce viata ai mai duce dupa? Mult noroc si sper sa nu fie ceva rau. Anunta-ne si pe noi ce s-a intamplat
Pai, ori te inseala Ori vorbeste cu fata aia, pentru ca ii fata, si stie ce le plac fetelor de Valentine's Day, si mna vrea sa-ti faca un 'cadou surpriza'. De aia sterge mesajele... sau prima varianta
beausingurlamasamea întreabă: