anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu vrea mozz... iar eu nu stiu cum se face... putin ajutor va rooog >:"

9 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Vb cu el si roaga-l sa aiba putina rabdare cu tine!
dupa lasa-te purtata d buzele lui.nu t deloc greu!
aaa
catziva prietenei de-a mei(vb d acu multi ani, chiar radeam p tema asta o vreme buna, dar la o adica poate toti o facem)s.au invatat sarutandu-si bratzul.manuiesc ca ai vazut la filme cum s face, ai idee cat d cat...sau practica cu oglinda.te sarutzi u in oglindalaughing...
nu e greu deloc...dar cand e prima data toti am avut emotzii, ca va ieshi rau!

| Adorable a răspuns:

Pai stii cum se spune : Nu se naste nimeni invatat. Daca nu vrei sa isi dea seama ca nu ai mai sarutat, fa ceea ce face si el.

| Puf a răspuns:

E mult mai frumos si mai suav cand vine de la sine. Sunt chestii de sentimente, iar sentimentele sunt de`ale inimii, deci asa ceva nu se invata. Lasa`te purtata de val :*

| Bog15 a răspuns:

Mozz =?, daca sarut, nu e ceva ce inveti decat prin practica, daca e altceva (WTF?!?!?), da detalii tongue

| Dek a răspuns:

In loc de sarut normal intre deschizi gura(nici prea larg nici prea putin) si in timpul ala iti intinzi limba cat sa ajunga la el in gura atata tot nu uita limbalaughing

Bafta!

| anca174 a răspuns:

Scuzuze ce inseamna mozz? mozol?
daca nu sti spune-i sa te invete el. va fi ft fericithappy

| elenaA_9063 a răspuns:

WTF is that? Sa ne explice si noua cineva sa nu murim prosti... laughing

| Afdsa a răspuns:

Mozz? Romaneste te rog,te referi la sarut? Nu te ambala, ca ala nu se toceste, se simte.

| Sabb1653 a răspuns:

Hm,Te referi la celebrul kiss french?
Daca da. nu`ti da atatea batai de cap, totul vine de la sine.
I`ai zis ca nu sti? Daca da, spune`i lui sa-ti explice daca este mai 'experimentat', daca ti`e oarecum jena, chiar daca nu ar fi normal asta pentru ca sunteti implicati intr-o relatie, fa`o, cum spuneam totul vine de la sine, el sigur isi va da seama ca e prima data si te va ajuta sa-ti intri in ritm, doar daca nu e genul de ''mistocareala'' ceea ce ar fi din nou neplacut pentru ca sunteti intr-o relatie, si daca e asa, lasa`l balta
Doar din curiozitate, cati ani ai?