În primul rând, mie mi se pare normal ca să vă faceţi "oral" SIMULTAN ( nu doar tu să-i faci lui ).
Apoi, nu am prea înţeles de ce te-ai "grăbit" să-i propui TU sexul oral, în loc să-l laşi pe el să "încerce"?
Sfaturi generale : igienă intimă IMPECABILĂ, să ai grijă să nu-l "zgârii" cu dinţişorii, să foloseşti multă salivă ( pentru alunecare uşoară, etc.
Restul explicaţiilor le găseşti pe Google, vezi un video, etc.
Recomandarea mea : NU îi faci oral separat, s-o faceţi simultan ( tu îi faci lui şi el îţi face ţie, un 69 )!
Atunci "SCAPI" de diverse "probleme" : privitul fix, trasul de păr, dirijarea mişcărilor tale ( poziţia capului ), etc.
Bună.
După sex oral ce mai urmează? Anal, în grup, un filmuleț pe net, etc. că domnul s-a plictisit și mai vrea ceva noi!
Foarte interesant!
Gândește-te bine ce vrei să faci, respectă-te.
Pa, pa.
Nu te supara ca te intreb. Te strange centura de castitate?
Bună.
Vai câtă curiozitate! Ce faci, mă ameninți?
Mă strânge naivitatea altora!
Pa, pa.
Nu o lua ca pe o ofensa. E de apreciat ca vrei sa te pastrezi casta si pura pentru... viata de apoi.
Bună.
Comentarii nefondate!
Exprimarea ta este lovită de nulitate absolută.
Nu mai insista.
Pa, pa.
Nu-i nimic, am obtinut deja ce am vrut de la tine.
Bună din nou.
Pe cuvântul tău?
Lasă-te de terapia de "grup"!
Pa, pa.
Ei, hai ca esti simpatica!
Tot respectul pentru tine.
Numai bine!
Oh spirtoaso, mai asteapta putin si ai sa vezi ce de "oameni de buna credinta" gasesti aici pe TPU, cae de care mai binevoitori sa-ti arate totul despre sex oral, lasa totul sa decurga din instinct, vizionati un film xxx sau ce ti-a scris Decembre si pe restul sa nu-i iei in seama, asta daca nu-ti doresti si alte aventuri
Pai daca ai idee cat de cat ce faci ai putea sa citesti si asta http://www.eva.ro/......1654.html.
Ideea e sa te joci cat mai mult cu limba la inceput, si sa incepi sa mentii un ritm constant din a doua jumatate a actului. Incearca sa pari sigura pe tine si chiar incantata de ceea ce faci.
Sper ca ti-am fost de folos!
Am vrut sa-ti scriu cateva idei, dar suntem in sec 21 asa ca e bun si internetul la ceva. Citeste asta:
http://stirileprotv.ro/......impli.html
Cred ca e suficient de edificator;) :)
Parerea mea este ca i-ai oferit tot ce astepta el, dupa sexul orar ce ii vei mai oferi, nimic care sa-l satisfaca si poate o sa se plictiseasca de tine, pleaca si vei auzi de la prieteni tai sau ai lui ce buna esti la sex, ce spui atunci?
Nu are cum sa se plictiseasca...suntem impreuna de ceva timp...si mereu vine cu idei noi. chiar daca ajungem la oral nu o sa intervina rutina, avem o relatie deschisa la orice
Hei, rutina intervine numai atunci cand nu mai exista atractie de nici un fel. Si atunci totul se termina indiferent cate orale ii faci tu... Sunt de 13 ani intr-o relatie fara a fi casatorit si facem dragoste ca-n prima zi, o doresc ca in prima zi. Treaba cu rutina este decat o scuza pentru posti ca sa ascunda ca de fapt pasiunea e PA PA.
Am insa respct pentru tine ca esti o femeie care stie ce vrea din punct de vedere sexual intr-o relatie.
Esti mare si degeaba esti! scuza-ma dar nu te-ai prins ca respecivul/a se plictiseste de moarte si pune intrebari pe TPU din lipsa de frunze de taiat la caini? uita-te pe postarile ei si mai gandeste-te putin pana a felicita pe cineva
Sa nu iti folosesti dintii. Te poti uita si la filme xxx de acolo ai ce invata crede-maaaaaa.
Sa nu musti, sau sa dai cu dintii.E cel mai important.Cel mai bine inveti de la filmele xxx.Acolo vezi practica.