| Dyony01 a întrebat:

Prietenul meu vrea sa facem sex, dar eu nu vreau pentru ca am 13 ani... iar el 14, ce sa fac? nu vreau sa supere si sa ne despartim. funda un raspuns cat mai repede

Răspuns Câştigător
| denysa a răspuns:

Deja? pai ca sa-l iei cu frumosu spune`i ca nu esti pregatita` ca nu vrei sa` iti incepi inca viata sexuala. si daca chiar te iubeste te asteapta`. si vreau sa stii ca iubirea nu consta in a face sex. alea la timpu lor pe la 17 18 ani cand simti tu nevoie ca ai o relatie serioasa si sti ce e aceea adevarata iubire! iar daca nu intelege inseamna ca nu te iubeste si vrea doar aventuri usoarehappy nu te lasa` mai prejos ca el. ca baieti sunt multi chiar daca il iubesti si el vrea doar sex... mai bine lasa`lhappy sper ca te-am ajutat:X ai grija de tine :*:* bafta te pup >big grin

25 răspunsuri:
| kittiecat a răspuns:

Pai daca el ar pune conditia asta:sa faceti sex ca altfel te paraseste inseamna ca asta vrea de fapt... poate ca nu tine la tine indeajuns incat sa inteleaga ca nu esti pregatita...este ceva personal si e decizia ta daca vrei sa-ti incepi viata sexuala cu el9numai de la 13 ani). sper ca am fost de ajutor:*

| SupradOzza a răspuns:

Daca te iubeste ca adevarat. te v-a intelege.si te va mai astepta.happy

funda?:X

| BigSexy a răspuns:

Daca el chiar tine la tine sigur va intelege cand ii vei spune ca nu vrei sa faci sex

| BuBu_6079 a răspuns:

Parerea mea e ca sunteti inca nepregatiti...parerea unei fete de 19 aniwinkingnu stiu daca e vorba de iubire la voi, dar daca pretinde ca te iubeste ar trebui sa te astepte! nu o fa pentru ca vrea doar el pentru ca iti va parea rau mai tarziu!

| Biencush a răspuns:

Nu are decat sa se supere.La varsta asta ar trebui sa inteleaga ca e devreme pentru voi, iar pe el il paste puscaria daca se afla.Gandeste-te ce se intampla daca o faceti si afla ai tai.cu un simplu consult, esti descoperita! iti dai seama ce patesti? Ai grija de tine si explica-i ca e prea devreme si ca nu esti pregatita! Iar daca vrei si vrei, fii pregatita pentru orice! Macar intereseaza-te foarte bine despre riscurile la care te expui, incepand de la un pericol mai mare de cancer uterin, la boli venerice, o posibila sarcina si altele!

| Nextone a răspuns:

Daca te iubeste nu are de ce sa se supere pe tine si mai ales de ce sa va despartiti pentru ca este decizia ta si trebuie sa ti-o respecte plus ca esti si prea mica. Spune-i ca esti prea mica pentru sex si c anul te simti pregatita, mai ai nevoie de timp, ar trebui sa inteleaga.Cu ocazia asta afli si cat de mult tine la tine si te iubestehappyBAFTA

| anyia a răspuns:

Auzi, esti tiganca? Adica tu incerci sa spui ca vrei sa te culci cu el la varsta asta! OK, dar de ce n-ai inceput de pe la 12 ani? Crezi ca o sa se supere daca il refuzi? Fratilor, la varsta voastra ar trebui sa va ganditi la lucruri mai mult importante decat sexul! In fine, cultura ioc, mentalitate ioc, dar ce sa faci...traim in Romania!
PS: daca as fi in locul tau l-as trimite undeva, serios, si sper ca asa si vei face.

| PsT_6707 a răspuns:

Wtf, no way. Se supara, ii trece, lasa-l sa se duca la cur*e daca il primesc si alea laughing doamne ce minte aveti la 13 ani oh go on ma lasi sa-ti pun si eu o intrebare mai personala asa? Ai si tu par pubian macar? laughing ai grija ce faci si cum e prea devreme, e o varsa la care nu ar trebui sa te gandesti nici macar la prieteni, ce sa mai zic de sex, oricum la varstele astea relatiile sunt scurte (in general) asa ca nu are rost happy

| Sofocle a răspuns:

Pacaleste-l ca sexul, in cazul baietilor ce n-au implinit inca 18 ani, le anihileaza acestora capacitatea de masturbare, in proportie de 100%! )))

| YoungHomie a răspuns:

Tuuuuu copiloooolaughing vezi-ti de scoala si de viata ta ca mai ai mult de trait. vezi sa nu regreti dupa aia daca ai de gand sa faci ceva de la varsta asta. ai toata viata inainte sa o faci cu cine vrei tu dar nu de acum. ai grija ce faci tu pe viitor gandeste-te intai la asta nu la sex el e baiat nu ma mir ca iti cere dar esti mica inca

| Sweet111 a răspuns:

Nu fa asta inca esti prea mica! si daca prietenul tau cu adevarat te iubeste si te intelege nu o sa se supere! da daca o sa se supere inseamna ca el numa asta si vrea de la fete! las ca o sa mai intilnesti baieti mult mai seriosi si vei fi mai fericita. Succes! :* si vezi nu fa aceasta prostie e interzis sati perzi verginitatea la asa virsta! Si plus la asta vei avea probleme cu sanatatea!

| gigiro a răspuns:

Cand tinerii o iau razna, societatea o ia tot razna. Nu se poate ca la varsta voastra, principala grija sa fie sexul.Cred ca daca se continua asa, in viitor ne putem astepta ca Romania sa fie un mare bordel, fara scoli, fara fabrici, fara institutii. Toata lumea pe strada, in restaurante, in parcuri. face sex. Babele se duc la gradinita, mosii spala wc-urile, si va trebui sa mancam din banii strainilor, ca romanii nu vor avea de unde, nemuncind. Nu se poate sa-ti mai placa de un baiat care vrea numai sex de la tine.Si pana la urma, ce-ti place la el? Ca-ti cere sex?

| Elena_4068 a răspuns:

Intreaba-l ce vrea sa va despartiti pentru ca el are nevoie de sex dau sa ramaneti impreuna. Daca tine la tina va spune sa ramaneti impreuna daca nu va ve-ti desparti.Asta daca tu nu vrie sa faci sex daca da iti dau un sfat nu o fa acum ai observat cate fete minore sunt insarcinate vrei sa te numeri printre ele si daca nu vei regreta apoi si nu iti face bine sexul pentru sanatatea ta si eu am 13 imi in martie pe 1 si nu ma gandesc la asa ceva plus ca baieti au tendinta sa se laude si se va afla.

| Elena_4068 a răspuns:

Nu vrei ca parinti tai sa afle.SUCCES vei avea nevoie pentru a lua decizia corecta.

| copiluldeplatina a răspuns:

Eu il inteleg! dar nu sunteti km mici? in fine eu cred ca intr-o relatie conteaza numai iubirea, dar acum daca tot ai o prietena nu o ai doar ca sa iesi la un suc sau sa va sarutati toata ziua parerea mea este ca intr-o relatie mai trebuie si placere (ma refer la sex) dar nu la 13-14 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fa asta... te poti imbolnavi de SIDA sau de alte boli grave. In plus esti prea mica pentru asa ceva. Hai ca 17-18 ani merge da 13 ani?! E ceva iesit din comuni iar el ar putea sa faca inchisoare pentru asta sau tu. Si daca o sa afle parinii tai va fi grav uite eu cred ca ar fi mai bine sa nu ne intrebi pe noi pentru ca poate noi nu prea stim si nu am trecut printr-o relatie. Spunele parintilor tai. Sunt sigura ca te vor intelege si daca spun "NU" nu sa fie! Nu te alarma "-Aaaa ma lasa ca nu fac cu el!" Daca te iubeste cu adevarat va astepta pana la o varsta mai mare. Adica tu nici nu ai terminat scoala. Nici nu ai un servici... Asta e parerea mea sper sa te ajute FUNDITA pls puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti sugerez sa nu faci chestia asta... daca te iubeste cu adevarat te va intelege ca esti inca mica si asa nu o sa va despartiti.winking stai linistita. daca iti va spune ca vrea sa va despartiti daca nu vrei sa te culci cu el inseamna ca nu te iubeste ci doar sa profite de tine:* pup ai grija ce faci big hug

| StillLoveU a răspuns:

Mai dk pune problema asa eu zic ca nu tine la tine si nu merita sa sa fi cu el. esti inca un copil si nu ar trebui sa faci sex decat daca crezi u ca esti pregatita si nu ca t amininta el. eu zic sa t desparti de el pentru ca o sa mai gasesti u baieti care sa t aprecieze pentru ceea ce esti. si dupa ce o sa crest eu sa ai timp sa experimentezi tot c vrei dar ai rabdare sa mai cresti.:* take care

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ...eu am 14 ani si sincer iti zic ca inca nu mi-am inceput viata sexuala si nici nu am de gand pana la 18-19 ani... spune-i pr tau ca inca nu esti pregatita pentru ati incepe viata sexuala si daca nu te intelege inseamna ca nu te iubeste vrea doar sa te foloseasca! baftalove strucklove struck

| MissChocolatte a răspuns:

Ehe asta a fost si problema mea, dar nu am acceptat, ne-am despartit, acum ma vrea inapoi dar eu nu il vreau laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sex cu el daca vrei

| FaruK a răspuns:

Buna. Si eu am prietena si chiar tin ff mult la ea, dar totusi nu prea as vrea sa ii zic sa facem sex si oricum daca ea nu ar vrea sau daca nu ar fi pregatita, posibil din cauza asta ar zice ca vreau sa profit de ea si in orice caz suntem de aceeasi varsta ca si voiwinking.

| stefania_4695 a răspuns:

Cred ca esti mult prea mica. Si eu sunt de varsta ta dar prietenul meu nici macar nu a pomenit de asa ceva. Spune-i si tu ca nu esti pregatita si ca esti prea mica. Oricum daca se afla (sti ca baietii se lauda cu "cuceririle" lor ) el va fi cercetat penal iar tu vei fii badjocorita de cei din jur. ESTI PREA MICA. NU MERITA. Oricum daca te iubeste te va astepta iar daca nu atunci va veti desparti.Nu are rost sa mai tii la el daca el e interesat doar de sex

| Closca_Nicusor-Cezar_1992 a răspuns:

Pai din punctul meu de vedere nu ar trebui sa faceti sex, pentru ca sunteti prea mici, mai asteptati ceva timp si apoi sa va apucati de asa cevatonguebig grin

| Stefan_Anda_1999 a răspuns:

Offff doamne asta este si problema mea si nu stiu nici eu ce sa fac mi-e frica si mi-e sa il pierd