| Spinoasa a întrebat:

Prietenul meu vrea sa imi incep viata sexuala cu el, eu am 16 ani jumatate, el 19 ani.Sincera sa fiu nu prea ma simt pregatita, ma simt inca un copil si nu vreau sa ma maturizez atat de devreme, insa nici nu vreau sa il pierd pentru ca se vede ca ma doreste.nu vreau sa fac un pas gresit, mereu imi spune ca ar cam fi timpul sa facem pasul ăsta tinand cont ca avem un an jumatate de relatie.Alt motiv pentru care nu vreau sa imi incep viata sexuală de acum este distanta, ne despart sute de km, el e stufent in alt oras. Ce ma sfatuiti sa fac? Sincer eu cred ca mai degraba as renunta la el decat fac pasul ăsta pentru ca e vorba de teama de părinti, de distantă! Nu vreau nici sa-l pierd, dar daca renunta la mine pentru o prostie ca asta inseamnă ca nu ma iubește.

Răspuns Câştigător
| TitiDrLove a răspuns:

Ai dreptate mare. din moment ce renunta la tine doar pentru ca nu vrei sa faceti sex e clara treaba ca doar asta asteapta.
daca nu te simti pregatita iti sugerez sa nu faci acest pas, apoi iti va parea rau.
in urmatorii ani ai tu timp sa faci si sex si vei gasi pe cineva care asteapta cat e nevoie.

8 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna.

Parerea mea este ca trebuie sa-i spui usor si cu calm ce simti tu, daca te iubeste, va intelege intr-un final. Si te va astepta pana vei fi pregatita.

| Darky_9455 a răspuns:

Sincer nu prea ma pricep dar daca el chiar te place ar trebui sa faci pasul.Parerea mea!

| natalia_6286 a răspuns:

Pai tu sti cel mai bine ce e in sufletul tau. daca il iubesti cu adevarat si simti ca si el pe tine si nu ai vrea sa te desparti de el din cauza asta atunci fa-o. dar daca nu simti nimic din toate astea atunci nu te grabi ai timp, chestia cea mai nasoala e ca sunteti la distanta unul de celalat. mi-e teama ca tu dupa ce renunti la el sa nu iti para rau ca ai facut-o si sa ai regrete.deci gandeste-te bine inainte. te pup si BAFTA

| thereforyou a răspuns:

Tu vezi cum ai pus intrebarea? Nu esti constienta ca vor intra toate frustratele si iti vor raspunde ceva de genul : "Draga mea daca nu te simti pregatita nu o fa, fa-o cand te simti tu cel mai pregatita, mai bine desparte-te de el."? Dupa 1 an jumate de relatie ar fi cazul sa o faceti, dar se pare ca nu prea il iubesti.

| justme_4472 a răspuns:

Eu sunt de o parere cu tine`. ar trebui sa te desparti de el pentru ca datorita faptului ca e la o distanta destul de mare de tine` fii sigura ca daca nu va intalniti ft des nu o sa stea pe uscat atata vreme adica intotdeauna va fi una care ii va oferi ceea ce isi doreste iar in mom ala nu o sa mai tina ccont de tine` si eu zic ca nu merita sa faci pasu` asta pentru el... daca te iubeste cu adevarat ink mai asteapta. vb cu el sh intreaba`l ce simte cu adevarat pentru tine` sh apoi ia o deciziehappy. Bafta multa`!
fundita` daca vrei!:d

| bluesky a răspuns:

Foarte bine gandesti... daca te iubeste cu adevarat nu face presiuni asupra ta si te asteapta cat timp va fi nevoie.
Nu face pasul asta in ca pentru ca vei regreta iar virginitatea este unul dintre lucrurile pe care nu le mai poti recupera niciodata. Ai mare grija.

| Libelle a răspuns:

Nu o sa renunte la tine din start sa-ti zica ``nu facem asta ne despartim``...nu
Dar o sa se departeze de tine incet incet, mai ales ca e la alea sute de km.Sunt fete in jurul lui, tentatii, si da-ti si tu seama ca simte nevoia. dupa o relatie de atata timp nu mai e ca nu te iubeste si de-aia te lasa daca nu te culci cu el, dar ti-am zis se va departa de tine, va considera ca tu nu il iubesti
Daca zici ca nu esti pregatita e acelasi lucru ca si cum ai zice ca nu ai suficienta incredere in relatia voastra. Tu hotarasti ce e mai bine pentru tine.

| georgi002 a răspuns:

Corect daca te iubeste cu adevarat va mai astepta putin.Insa nu il fa sa astepte prea mult. O sa se pliciseasca