| Pandix a întrebat:

Prietenul meu vrea sa inceram sexul oral, credeti ca este fain?

16 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Nu,e scarbos, sa nu accepti asta, nu se merita sa te injosesti doar ca sa ii faci lui placerea

| Alcyon a răspuns:

Baiatul a mai avut si alte partenere in afara de tine? Daca da, ar fi bine sa treaca pe la medic, pentru un consult fiindca BTS-urile se pot lua foarte bine si prin sex oral.

| drogh a răspuns:

Daca tu esti pregatita, atunci incearca sexul oral. Nu stiu cum e, am auzit ca pentru multe la inceput a fost scarbos dar apoi le-au placutlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu i-am facut iubitei mele acum 2 luni pentru prima data si dupa o luna jumate i-am propus sa imi faca si ea mie si a acceptat, chestia este ca nu prea stia dar am invatat-o si acum in 3 saptamani e profesoara :X... ne place amndurora sa facem chestia asta si nu ne simtim obligati. o facem din placere pentru ca fiecare vrea sa fie partenerul de langa el fericit. Vreau sa incercam si 69 saptamana viitoare... vreau sa vad cum este. multa bafta

p.s daca o faci sa nu il atingi cu dintii tongue e cam dureros happy

| MiruD a răspuns:

Pentru el e super fain tongue
Pentru tine..asa si asa...
Dar daca el vrea un lucru si tu nu vrei, nu o face. Te vei simti aiurea sa faci un lucru din obligatie!

| bogdan72 a răspuns:

Nu stii pana nu incerci.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Constantin_Popa_1988 a răspuns:

Merita sa incerci, nu ai nimic de pierdut, daca iti va placea o sa o mai faci cu siguranta

| DistrugatorulDeVise a răspuns:

Este fain, atât timp cât există voinţă reciprocă şi respect.

| intelboss a răspuns:

Poti incerca eu i-am facut prietenei si e super si e si excitant si ea mi-a facut mie si crede acelasi lucru poti incerca si tu si ii poti face si tu lui nu-i greu trebuie sa te lasi purtata de val doar ai grija cand se termina nu-i indicat sa iei sperma din prima ca na poate nu iti place

| Carrie1 a răspuns:

Pai daca vrea el sa iti faca tie e perfect laughing numai sa nu astepte sa.i faci si tu lui...mie una mi se pare scarbos...dar fiecare cu preferintele lui

| hopelove a răspuns:

Daca e reciproc e fain..ca o sa buncuri de aceiasi senzatie, si vei fi si motivata.

| Pandix explică (pentru hopelove):

Pai eu nu stiu daca as incerca...dar faza e ca el vrea sa o faca mie, nu eu lui... a mai incercat cineva?

| Zenithf a răspuns (pentru Pandix):

Si mie imi place pruna, asa ca-l inteleg foarte bine. Nu stiu cum ii invers, ca nu am gasit-o pe fata aia careia sa-i placa banana, ii drept ca nici nu am cautat.
Degradant, cum zic unii, este sa o faci unuia care nu se implica sentimental la fel de mult ca si tine, indiferent ca-i oral sau normal, dincolo de asta tine totul de gust, impresii personale.

| Pandix explică:

Pai eu nu stiu daca vreau s-o fac...dar el vrea sa o faca mie, nu eu lui, el ar vrea sa incerce sa vada cum e.a mai incercat cineva asta? :-[

Întrebări similare