Daca dupa doua luni el se si gandeste la sex, tu de ce ai mai vrea sa-l impaci? E clar ca sta cu tine dintr-un singur motiv. Adica nu incearca sa construiasca o relatie, nu vrea sa se apropie sentimental de tine, nici macar nu vrea sa te cunoasca. Dupa cateva saptamani, doar de tatonari, doar de cunostere superficiala, ati si ajuns la subiectul sex?
Tot respectul pentru răspunsul lui openfire1!
Împacă-l spunându-i că nu poţi momentan, rogă-l să te ia mai uşor.
Eventual încercaţi petting-ul mai întâi şi până la urmă o să vreţi la intensitate mare amândoi.
Succes
1.ai procedat corect refuzandu-l!
2. un baiat normal la cap nu iti cerea asa ceva dupa doar 2 luni.
3.ca sa faci acest pas trebuie sa ai o varsta potrivita si sa va iubiti!
Eu nu cred ca el a ajuns sa te iubeasca, cred ca e mai degraba grabit sa te duca in pat, un usuratic care inca isi scrie in caietel cuceririle!
Sa nu-i faci pe plac sub niciun chip caci asa ii vei vedea adevarata lui 'fata'!
Nu te merita daca te ameninta cu asa ceva. Ce garantie ai ca nu te va parasi si dupa ce te va avea? Am vazut si cazuri din astea, si-a castigat " trofeul" si merge mai departe. Ce vrei tu sa faci trebuie sa hotarasti singura.
Hai ca stim ca o sa cedezi Macar protejeaza-te, m-am saturat de gravide pe aici...
Si de ce, ma rog, sa il impaci?
Nu iti dai seama ca doar sex a vrut de la tine? Mai sunt baieti, si sunt convinsa ca va aparea si acel baiat care o sa te respecte si nu o sa pretinda nimic de genul asta.
Asa sunt baietii, pretind acest lucru dar stii ce e mai grav? Tu chuar daca vei accepta, el tot te va parasi dupa aceea! Da-i papucii, nu te merita
Nu face sex cu el! Daca tu nu esti pregatita nu trebuie sa faci acest lucru la presiunea cuiva. Daca te iubea cu adevarat intelegea. Dar se pare ca le vrea doar sex.
Unele femie, like my mother isi lasa sotii dupa o viata intreaga alaturi de el si tu ce faci, cedezi in fata unuia care nu-ti respecta dezicia si in acelasi timp nici pe tine?
Te rog nu ceda sincer daca te paraseste asta este daca te iubea astepta pana cand erai tu pregatita dar se dovedeste ca nu te merita oricum nu pierzi mare lucru.BAFTA
Acesta baiat nu te iubeste! Sa nu cumva sa faci prostia de ai darui lui virginitatea ta! O sa fii iubita si o sa vezi cat de frumos va fi.
Si eventual bate si din picior... e cam nazuros, e prima data pentru tine? Daca da, nu merita sa traiesti o deceptie pentru rapidul de sex, oferte de duzina mai gasesti, sentimentul de demnitate, mai rarsi s-ar putea sa-l arunci o data cu prezervativul.
Daca vrea sa te paraseasca pentru ca nu vr s-o faci, nu e clar ca a stat cu tine doar pentru asta?
Ii spui verde in fata. ca nu esti o usuratica care face cand vrea el
daca vrea sa faca asa ceva sa-si gaseasca o alta fraiera
asa-s baietii in ziua de azi ce sa le faci
gandeste-te ca dupa ce o sa faceti o sa-ti dea papucii si o sa te simti mai rau ca acum. deci gandestee`te la binele tau . nu la ce vrea el
Sa te paraseasca, n-are decat! 2 luni, mi se pare prea putin timp ca sa treci deja la sex. nu cred ca e nevoie sa-l impaci, daca tine la tine te va astepta, daca nu...va incerca sa-si gaseasca alta fraiera, pe care s-o prosteasca sa se culce cu el, cat mai repede. Sfat: sa nu faci niciodata pasul acesta, doar pentru ca sa-i faci lui pe plac pentru ca o sa regreti la urma.
Cel mai bine ar fi sa il lasi sa se impace cu ideea ca asa ceva nu se va intampla pentru moment. In primul rand, 2 luni este o perioada scurta, chiar foarte scurta. Daca ar fi fost vorba de 2 ani de exemplu, da, ar fi fost ok, dar tu te-ai gandi cum ar reactiona el dupa ce evenimentul ar avea loc? Este posibil sa le spun aprietenilor sai si tu sa devii apoi subiect de discutie prin toate cercurile. Poti sa vorbesti cu el si sa ii spui ca ar fi bine ca relatia sa mai avanseze putin, sa mai treaca timp. Si daca el s-a suparat, da dovada de imaturitate, lipsa de intelegere si de un singur lucru: a vrut sa profite intr-un fel sau altul. Fie intelege si va continuati relatia, fie inchei si ii spui ca tu nu accepti asa ceva. Acum depinde si de voi...
Paraseste-l! Daca nu e in stare sa te astepte pana esti tu pregatita, inseamna ca nu te iubeste cu adevarat si vrea doar sex.Nu crede prostii de genul "baietii nu pot sta mult timp fara sex". Ce face el acum e santaj sentimental "Ori te culci cu mine, ori ma supar/nu ma iubesti"
Nu o face, exista posibilitatea sa te paraseasca imediat dupa ce o faceti, daca ar vrea ceva serios te-ar intelege si ar mai astepta
Pai tu nu`ti dai seama ca el vrea de la tine doar asta?
daca tine la tine nu o sa se desp de tine pentru ca nu vrei...
eu cred ca te foloseste...
si nu trebuie` sa faci ce nu vrei doar pentru ca te ameninta ca te paraseste...
nu ai nevoie de asa pers in viata ta
Sa-l parasesti?! daca dupa 2 luni vrea asa, dupa 2 ani? vrea sa o gramada de copii Daca vrea sa faci cu el, inseamna ca se gandeste doar la ce vrea el, nu se gandeste ca si tu ai de suferit. Cred ca ar trebui sa ai o discutie [ doar voi 2 ] despre asat. Sa-l avertizezi ca daca continua tot asa s-ar putea sa va despartiti! Atunci, revino pe TPU, sa vedem care mai e treaba [ nu ca m-ar / nea-ar interesa ] dar aici suntem o comunitate, ne ajutam unii pe altii!
succes, asta e sfatu' meu
Nu tea yubit nici o data daca tia cerut lucru asta si s-a despartit de tine inseamna ca doar asta a asteptat de la tine a vrut doar o aventura de o noapte si bravo tie ca l-ai refuzat:*:*:*
In primul rand @ xxxx xxxxxxxxx
explica te rog: "Daca vrea sa faci cu el, inseamna ca se gandeste doar la ce vrea el, nu se gandeste ca si tu ai de suferit. "
Exista mentalitatea asta la fete ca barbatii ar trebui sa fie recunoscatori femeilor ca sunt de acord sa se culce cu ei.
Cum adica, femeile sunt obligate sa faca sex? ele nu simt dorinta, placere?
Fosta prietena, stabilisem o data pentru a face sex inainte cu cateva zile de acea data isi dadu-se seama ca va fi pe stop in acea zi, si imi zice: pfff, o sa fiu pe stop in acea zi ce ghinion pe tine
Pai si ma intreb, cum adica doar eu am ghinion? adica ea nu dorea acest lucru?
Ca si parere generala, sa nu le plangem de mila fetelor care cad prada tentatiilor viclene ale barbatilor.
Barbatii sunt decisi, hotarati si stiu ce vor, planuiesc totul, pe cand femeile sunt indecise, nesigure iar cand se iveste ocazia si cad in plasa barbatilor, le iau caldurile si cedeaza, ca mai apoi sa isi planga singure de mila pentru ceea ce au facut.
Multe fete se culca atunci cand ele sunt 100% sigure ca vor asta si nu sunt influientate de nimeni si nimic, si chiar si atunci sunt parasite si lasate cu ochii in soare cu o indiferenta sfidatoare, si te intreb eu acum pe tine, dar atunci cand fata nu este decisa 100% si neinfluientata de nimeni si nimic?
P. S. sper ca nu mi-am facut prea multi dusmani (fete) din ceea ce am spus, dar in mare aceasta e opinia mea generalizata. Ca doar e democratie, nu?
Mai eu am alta problema sunt baiat am relatie de 4 luni si vreau sa o fac dar nu vrea ea, si ma trimite la altele si eu nu vreau pentru ca tin la ea si vreau sa raman cu ea, dar ea zice ca vrea duap casatorie si a zis ca nu vrea cu mine pentru ca nu-s estie ce va fi pe viitor, dar sincer nici mie nu'mi palce sa stau nu stiu cate luni sau aniq ea si dupa sa se duca cu altul de aprasit n'o aprasesc am rabdare si u fetito nu o face daca el vrea sa te paraseasca pentru ca nu vrei sa o faci cu el doar dupa 2 luni, barem eu stiu ca vreaus a raman cu prietena mea pentru ca o iubesc dinainte sa fiu cu ea, insa u trebuie sa te convingi ca si tipul tine la tine, p. s. daca am puteti ajuta cu un sfat depreferqat fetele, mersi aticipat
Da, parerea mea e sa nu te impaci cu el pentru ca si eu am fost in cazul tau dar nu am stat 2 luni si chestia vine ca toti baietii sunt asa.Se gandesc numai la sex.Si daca o faceai le spunea tuturor bai aia a facut-o cu mine si nu stiu ce pentru ca si eu am fost cu un baiat si zicea ne-am tinut de mana si ne-am si sarutat si le-a spus tuturor.
Si eu sunt de 2 luni jumate cu prietenul meu. el mi-a dat papucii pentru ca nu am vrut sa o fac cu el, dar pana la urma tot el s-a intors la mine.nu mi-a mai cerut sa fac sex cu el doar pentru a nu ne desparti daca tine la tine cu adevarat te va intelege si va fi in continuare cu tine chiar daca nu o sa faceti sex.
Cu cat amani momentul cu atat este mai bine... crede-ma. Daca nu este de acord cu tine paraseste-l, mai sunt si alti baieti
Cu cat amani momentul cu atat este mai bine... crede-ma. Daca nu este de acord cu tine paraseste-l... mai sunt destui baieti