| angelinthedark a întrebat:

Prietenul meu vrea sa mearga la disco, eu nu prea sunt cu discoteca dar m-a chemat sa merg cu el i am zis ca ii fac pe plac, el isi doreste sa mearga dar a zis ca daca eu nu pot sau nu vreau atunci nu merge nici el si a zis ca daca nu vreau sa mergem, sa stam impreuna, a zis ca sa fie cum vreau eu, el ma ia peste tot cu el, oare credeti ca ma iubeste daca imi respecta deciziile si ma ia cu el peste tot?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ar trebui sa fi foarte fericita. Nu mai gasesti azi persoane asa care sa tina cont de parerea ta si apoi se gandesc la ei. Daca tu zici intr-un fel el asa face. Eu cred ca ar trebui sa mai mergeti din cand in cand pentru ca daca tu profiti de faptul ca el asa face si lasa dupa cum spui tu el se va plictisi mai ales daca tu tot timpul vei vrea altfel decat el. Eu zic ca esti o norocoase si intr-adevar se gandeste la faptul ca sa iti faca pe plac si sa fi si tu bine. Mult noroc in relatie

11 răspunsuri:
| Anonim_5535 a răspuns:

Crede-ma, esti norocoasa,
Da te iubeste!
Tine la tine
Si se gandeste
Si la tine si la el
La ce e bine
Si la ce e rau
Pentru amandoi! :*

| elena a răspuns:

Mergi cu el oriunde doreste, daca nu ai altceva de facut, pentru ca dupa un refuz, doua sau chair trei, s-ar putea sa-si caute alta insotitoare. Banuiesc ca ii place distractia mai mult dacat tie, se poate sa fii si foarte frumoasa si vrea sa se laude cu tine, deci mergi cu el si te vei dumiri in privinta sentimentelor lui pentru tine. Repet, asta nu insemna ca trebuie sa-ti neglijezi programul tau sau sa nu ai si tu intimitatea ta.

| Bacemi a răspuns:

Cu siguranta te iubeste daca a renuntat sa mearga la discoteca sa se distreze doar pentru a fi cu tine. Tine la tine mult. Daca te ia peste tot cu el inseamna ca te iubeste si chiar ii face placere compania ta. Cred ca e sincer si deschis fata de tine. Tind sa cred ca relatia asta promite. Sper sa nu ma insel. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-am urmarit toate intrebarile si observ ca in toate tu pui sub semnul intrebarii afectiunea lui pentru tine. Tu chiar ai nevoie de telescop sa observi cat tine la tine? Tu stii cate fete ar da sa fie in locul tau? Nu stiu ce e cu tine, dar trebuie sa te regasesti, si nu ar trebui sa te gandesti la cat de mult te iubeste el ci la cat de mult il iubesti tu pe el, DACA il iubesti. La cei aproape 18 ani ai tai ar trebui sa fii in stare sa iti discerni propriile tale sentimente si sa te gandesti la consecintele gesturilor tale asupra persoanei iubite.

| adi4ever a răspuns:

Ba dement-o e amia intrebare a ta care o citesc cu daca ma iubeste nu observi ca la fiecare chestie care ne zici toti suntem de acprd ca te iubeste am impresia ca tu nu-l iubesti deja ai ajuns sa ne spui la fiecare poveste la sfarsit credeti ca ma iubeste. Da ba te iubeste da tu nu cred ca il iubesti tie iti trebuie unu care sa te insele ca sa te trezesti

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E un argument in favoarea faptului ca are sentimente pentru tine. Nu poti sa-ti dai seama daca te iubeste de pe o zi pe alta. Uite, pe mine partenerul meu ma ia peste tot cu el desi avem aproape 6 ani de relatie. Asta inseamna ca ma iubeste. Ai si tu rabdare, viata va demonstra daca e iubire sau doar un moft. Sunt relatii fierbinti, care par mari iubiri si care se sting in 2-3 ani. Alea nu sunt iubiri adevarate, ci doar pasiuni.

| mihaa a răspuns:

De ierrii cred ca se intampla cev acu tiner fat draga: ori esti prea disperata, orio nu stiu ce este cu tine, mergi la un medic, faci niste gafee, ca ma mir cum de mai te suporta iubitul tau, am impresia ca faci ce vrei tu, parerea lui nu conteaza pentru tine:il dezbraci apoi gata nu mai fac sexx, la discoteca nu vrei sa mergii cu el de fapt, tu ce vreii? ce iti dorestii? sa te paraseasca intr-o zii pentru alta? mult nu mai este te asigurr daca vei continua asa ca capriciile tale, probabil intr-o zii vei realiza ca te-a iubit dar va fi tarziu deoarece, el s-a saturat de figuriile tale si a gasit alta fata, mult mai intelegatoare decat tine, stai o clipa si gandeste te bine, ce vrei de al viata si schimba comportamentul tau ca e groaznik si repet, iubitul tau intr-o zii se va satura de figurile tale

| mihaa a răspuns:

Sa-ti pove ceva de mine:eu am 30 ani, sotu 37 de ani, si ocazional mai mergem la discoteca si avem 2 fetite de 4 si 8 ani, e drept la sotu nu-i prea surade ideea ca mai mergem la discoteca dar pentru ca ma iubeste imi face acest moft, mergem la dico sta 2 ore, dansam consumam ceva, mai vb cu pustanii sau cu cuplurile de anii nostri ca mai sunt cuplurii care merg la disco si au la 40 ani dar vezii tu viata e plina de greutatii si putina relaxare mai trebuie, deci: e sambata, deschide dulapul cauta o tinuta draguta, si deseara mergi ca iubi tau la discoteca chiar daca nu iti place, pentru el fa acerst sacrifiuciu si nu uita ca si el face muklte pentru tine, si te suporta ca mofturile tale, incearca sa fii mai intelegatoare, tine cont si de dorintele tale pentru ca asa e normal intr-o realtie, sa incerci sa iti faci iubitul fericit, in speranta ca si el gandeste acest lucru si din cate mi-ai zis tu asa este, el te iubeste, decii fii mai intelegatoare si bucurati-va de viata daca nuuu, ristii sal pierzii daca tu vrei sa faca doar ce vrei tu si ce isi doreste el, nu facii, bafta si distractie palcuta desear la discoteca pup miha

| myrazvy a răspuns:

La ce dracu mai intebi, normal ca te iubeste, da eu sincer nu ti-as face toate poftele pentru ca ti se urca la cap

| iulia_6953 a răspuns:

Nu stiu daca te iubeste dar tine la tine din moment ce tine cont atat de mult de parerea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubeste... uite de ex eu ieseam fara prietena in club nu neaparat la agatat ca oricum mergeam sa ne distram nu sa agatam... dar prietena care o am acum mi-a impus o regula. eu nu ies fara ea ea nu iese fara mine laughing. fa'i si lui pe plac stiu nu-ti place muzica multa aglomeratie bautura fum. dar dupa 4-5 iesiri o sa-i spui tu : "unde iesim si noi diseara?" laughing