Spune-i iubitului tau ca il iubesti, si daca si el te iubeste o sa-l lase deoparte pe tatal tau.Si ce daca nu puteti intra la tina acasa, putei fi impreuna oriunde altundeva...Cu tatl tau nu stiu daca o sa poti face ceva, de obicei parintii de genul nu-si "revin" prea curand.Bafta!
Baga-l in casa pe usa din spate! O iubire mare ca a ta, merita un sacrificiu pe masura!
Nu te mai vrea e simplu. El nu vprbește cu părinții tăi ci cu tine. Dacă te plăcea cu adevărat stătea cu tine.
Stii sincer fara sa te superi dar il inteleg.Nu am patit niciodata un lucru de genul insa e foarte nasol sa fii undeva unde NU esti ACCEPTAT! Tatal tau mereu o sa aiba ceva de comentat si stii de ce? Pentru ca tu nu ii spui clar "e prietenul meu iti convine bine nu iti convine iarasi bine".E relatia ta nu a lui! In loc sa aiba o relatie frumoasa cu parintii tai, sa vorbeasca etc prietenul tau nu este acceptat.Mda se intampla de astea pentru ca parintii unor copii din ziua de azi sunt INCUIATI! Comunismul a cazut "stimati" parinti.Succes,Te pup!
Poti incerca pentru inceput o pacaleala spune-i ca il iubesti si ca vrei sa fiti impreuna, poti incerca sa vorbesti daca gasesti o prietena ai caror parinti sunt plecati si sa va intelegeti sa il aduci nitel la ea (poti spune baiatului ca te-ai mutat )incearca sa il pacalesti cu asta pana cand parintii tai il vor accepta
Funda?!?!?!?!?
Bananacantareata87 întreabă: