| Didi1411 a întrebat:

Prietenul meu vrea sa ne despartim pentru ca am spus numele altcuiva in somn, cum sa ii arat ca doar el este important pentru mine? (Relatie la distanta)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca acel nume pe care l ai spus în somn este numele viitorului vostru copilhee hee

Serios? Vrea sa va despărțiți de la un vis?

El nu s a gândit ca si lui i se poate întâmpla? Sa viseze o tipa ca face diferite sau chestii...sau eu stiu?

E efectiv, ceva involuntar.

Explică i ca într un vis, contează foarte mult acțiunea, ceva ce ne dorim... Nu si persoana.
E dovedit științific.

8 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Spune-i ca e nebun si ca prea exagereaza. Ori devine normal, ori nu mai vorbesti cu el deloc.
Da-l incolo de nebun!

| shadow72 a răspuns:

Ce tampenie? ....si daca e relatie la dsitanta de unde stie ce ai spus in somn?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Prietenul tau vrea sa scape de tine si a gasit un motiv ca sa scape de tine, deci lasa-l in pace, nu te mai vrea

| LaLaura a răspuns:

Ei da, si crezi ca te iubeste daca se desparte la fiecare hop mai mic?
Spune-i multumesc, si placa mai departe. Fi cu cineva care te apreciaza cu adevarat si nu e atat de imatur si superficial incat sa te lasa pentru porcarii inutile.
Relatia la distanta nu e usoara, iti spun din propria exeperinata. Intr-o relatie de genu acesta trebuie sa existe foarte multa incredere, respect, dar destul de mult compromis ( bine sa nu iti bati acum joc de partener).
Daca tu nu esti importanta pentru el, de ce ai vrea sa mai continui? Asta nu e relatie.

| RAY a răspuns:

Cum poate exista o relatie fara sa fi langa o persoana? va pierdeti timpul pacat ca faceti asa ceva ce naiba real nu ai putut gasi nimic?

| AirănMeidăn a răspuns:

Daca e relatie la distanta, de unde stie el ce ai zis tu in somn?

| AlexandruIonut004 a răspuns:

Wtf...e cea mai ciudata intrebare vazuta pe ziua de azi. Tare sensibil mai e iubi. laughing