| Simonaaaaaaaa a întrebat:

Prietenul meu vrea sa ne incepem viata sexuala dar eu nu prea vreau, adica mai deloc, suntem totusi de ceva timp impreuna si el nu ma preseaza sa fac asta. O relatie nu poate functiona la fel de bine si fara sex? ce aduce nou sexul intr-o relatie? e normal sa imi fie teama sa fac pasul asta?
Va cer parerea pentru ca stiu ca sunt multi care poate au avut aceleasi nelamuriri ca si mine si poate ma pot ajuta si pe mine.
Multumesc anticipat:*

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sincer nu stiu citi ani ai Dar eu mai stiu un lucru Nu-ti fa de lucru daca nu te doare capul Daca tu simti ca nu esti pregatita pentru asa ceva nu o fa Sigur nu merita iar peurma parerile de rau nu mai au nici un sens Cind faci sex cu cineva acel cineva trebuie sa fie trup si suflet linga tine iar tu la fel Lucrurile astea eu asa consider daca ar fi o dragoste adevarata nici nu ar trebui discutate Dar ma bucur pentru tine. Sincer. Bravo tie ca nu-ti dai corpul asa usor Si aici nu ma refer daca individul te iubeste sau nu. Pur si simplu esti tare Bravo Pa A ----Era sa uit, Se poate foarte bine sa fi prietena cu cineva si fara sa ai relati sexsuale cu el Dimpotriva Relatia va fi mai puternica si de durata. Iar in acest fel se va vedea cit de mult te iubeste si cit de mult te respecta ca si femeie Pa

11 răspunsuri:
| Mina a răspuns:

Nu trebuie sa o faci pentru ca te preseaza! Trebuie sa fii pregatita fizic si psihic pentru asta. Explica-i ca nu te simti pregatita, ca nu poti sa o faci doar de dragul lui, sa mai astepte pana vrei si tu cu adevarat. Daca te iubeste, iti va respecta decizia si va astepta.

| monyk a răspuns:

Buna, e normal sa iti fie teama, depinde si de varsta ta si a lui; daca tu nu vrei, nu te poate nimeni forta, e decizia ta, in plus gandeste-te ca ai timp si pentru.asta o viata intreaga, in plus nu e totul asa roz cum pare.
Inceperea vietii sexuale implica multa responsabilitate si sa iti asumi anumite riscuri, ma gandesc ca sti la ce mai refer, adica la boli, la sarcini nedorite, etc...
DAca el te iubeste, te va astepta asa cum au asteptat si altii si nu au murit, te asigur!
O relatie poate functia foarte bine si fara sex, sigur!
Sexul e o activitate care de altfel e adevarat ca poate aproprie mei mult 2 persoane, relatia devine una mai intima, dar se poate si fara, insa de la anumita varsta e necesitatea mai mare.
Nu fa niciodata ceva daca nu te simti ca esti in stare, daca nu crezi ca e momentul potrivit. E bine ca el nu te preseaza sa o faci, probabil te iubeste!

| alina_7697 a răspuns:

Mah, nu stiu ce pot sa zic, intr-adevar o relatie sexul joaca un rol foarte important, iti exploatezi trupul prietenului la maxim si el pe al tau, si descoperi noi senzati si chestii d'astea, exista si relati non sex, dar nu dureaza mult, daca esti mica de varsta nu te arunca cu capul inainte ca poti o sa-ti para rau, si mai incolo o sa-ti gasesti pe cineva mult mai bun ca actualul si o sa-ti para rau, dar daca esti mai mare de varsta (16-17-18...) si intr-adevar il iubesti, fa-o. Nu e panica.

identitate
| identitate a răspuns:

O relatie poate fi la fel de frumoasa si fara sex, chiar si mai frumoasa, dar numai atat timp cat nu va considerati iubiti.Altfel e nevoie de sex.Aduce foarte multe lucruri noi, chiar foarte frumoase.Partea proasta e ca, daca nu e in stare sa te faca sa-ti doresti, asa ca iti cere, nu o sa fie in stare nici sa te faca sa simti placerea.
Sex nu se face niciodata la cerere, cel putin nu ar trebui sa se faca.

| Roberta00 a răspuns:

Spune-i sa aiba rabdare cu tine ca esti mai timida.blablabla...Ca nu esti pregatita...blablabla.vezi tu.baftawinking

| seawolf a răspuns:

Daca zici ca esti demult timp cu el si ai incredere in el de ce nu?
Cat sa te mai astepte baiatu? Dupa aia vii si postezi aici ca vezi domne m-a inselat si nu stiu ce sa fac.

| Lorelai a răspuns:

Trebuie sa faci sex cand te simti tu pregatita. Baiatul cu care esti am impresia ca nu prea merita sa iti incepi viata sexuala cu elthinking Altfel nu ar insista, te-ar intelege... Oricum eu nu stiu de fapt ce fel de relatie aveti, poate te iubeste baiatul.Insa nu o face doar de dragul lui. Succes!

| catthshshshs a răspuns:

Nu fa asta, indiferent daca te preseaza sau nu! Asteapta pana vei fi tu pregatitawinking
Si te contrazici un pic singura, nu crezi? "vrea sa ne incepem viata sexuala" si "el nu ma preseaza sa fac asta"?

| cryss_1476 a răspuns:

Cred ca mai toate fetele au teama asta inainte de a-si incepe viata sexuala. ideea e ca, daca u simti ca nu esti pregatita sa faci pasul asta, nu-l face, mai ales ca nici prietenul tau nu insista. relatiile pot functiona si fara sex, dar pana la un punct...nu poti avea o relatie de 4-5 ani fara sa faceti sex ( doar in cazul in care ai prieten de la o varsta frageda ) mai ales daca partenerul tau nu mai este virgin. In cele mai multe cazuri, sexul nu face altceva decat sa imbunatateasca relatia dintre voi, dar sunt si situatii in care se intampla contrariul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt de acord cu parerea prietenului tau, el daca te iubeste te va astepta pina vei fii tu de acord fara parerile altcuiva... tu fii mindra de ceia ce asti...nu fa asta daca nu esti sigura daca doresti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sex fato ce mai astepti te doare dar durerea sexului este placuta