| JustBeEvil a întrebat:

Prietenul meu vrea sa ne sarutam iar mie mi-e fricaworried ajutor... ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| Lilia2621 a răspuns:

Cu o saptamana in urma aveam aceeasi problema! Acum vineri m-am sarutat pentru prima oara, eu ma temeam sa es cu un baiat doar pentru ca nu putem sa ma sarut, insa am trecut peste aceasta frica,,, m-am lasat sarutata, si apoi m-am dat si eu! Si mi-a placut foarte mult, ca deja eu vreau sal sarut!

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce se întâmplă dacă te sărută? Mori? Nu!
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Sa il lasi pe el sa te sarute.Nimeni nu e suficient de cretin ca la prima intalnire cu o noua prietena, la primul sarut sa ii bage limba in gat. Cel putin asa imi place mie sa credthinking

| gigiro a răspuns:

Pai, de ce mai ai prieten?

| elasexygagica a răspuns:

Sarutal cu pasiune o sa iti placa la nebunielove struck o sa fie un moment magic si frumoslove struck nu fi timida, lasate purtata de val si no sa-ti para raukiss succes kiss

| shtephie a răspuns:

Cati ani ai? 12?

| forever4you a răspuns:

Poi daca o tii tot asa poti sa te si desparti de el adica sa fim seriosi ce fel de relatie mai este si asta fara saruturi, eu si cu iubitul meu ne'am sarutat dupa 1 secunda dupa ce ia'm zis da cred ca ar trebui sa-ti faci curaj si sa'l saruti ca altfel se va satura si te va lasa...nu'i asa mare paguba inchide ochi si incearca sa depasesti momentul ca pana la urma nu'i asa mare chestiewinking
Succeskiss

| User a răspuns:

Pune-ti botnita. Daca-ti fura dintii de aur?:O Nu te poti increde in nimeni in ziua de azioh go on

| Alex0194 a răspuns:

Va sarutati (pe gura) pai de ce nu? Lasa frica, inchide ochii si lasa-l pe el sa conduca.

| Georgiana2905 a răspuns:

Iti este frica? De ce sa fugi? Pana cand vei fugi? Stii de ce anume fugi? De o chestie pe care o vei avea toata viata intiparita in minte -primul sarut-, mmm, oarecum memorabil. Fugi, arat-i ca il iubesti ca doar sunteti prieteni.

| cOnTexT a răspuns:

Nici macar nu te'ai sarutat cu el si il consideri prieten laughing?
Pai invata sa saruti, mai ales ca ai un "prieten" deja, e foarte simplu! BFT

Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca el vrea sa te sarute, tu ar trebui sa-l strangi in brate. Dragoste nu pune intrebari, nu are nimic in comun cu ce te astepti sa primesti, ci cu ceea ce te astepti sa dai.adica totul.

| Bibutzu a răspuns:

Sa te saruti cu el! inceputul va fi mai greu! inchide ochii si treci la treaba! sa stii ca foarte putini dintre noi sau descurcat bine la primul sarut! nu-i nimic daca o dai in bara. lasa-l mai mult pe el sa conduca. ca sa ai exemplu!

| Andreea_1440 a răspuns:

Sarutate cu el e ceva logik stai linistita ca nu te mank o sa vezi ce fain e lasa-te purtata de val si totu va veni de la sine:*

| Leocerba a răspuns:

lasa-te(eventual sarutata)

| Abcfunny a răspuns:

O doamne, hai ca am trait s-o citesc si pasta straight face altele vor deja sa faca sex si tie ti-e frica de un amarat de sarut?!

Saruta-l si tu, iti va placea si vei mai incarca happy

| вεвїŧѕά a răspuns:

N-are de ce sa iti fie fricastraight face... saruta-l si tu :d va fi binewinking

| MusicMyLife a răspuns:

Ce se poate intampla? Saruta-l. Doar inchizi ochii, te lasi purtata de val si il lasi pe el sa conduca big grin

Bafta!

| AnkaOfficial1 a răspuns:

Daca nu vrei trebuie sa-i spui. Daca te iubeste va intelege.

| AnkaOfficial1 a răspuns:

Spune-i. Daca te iubeste cu adevarat va intelege.