anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu vrea sa plece intr-o alta taracryingSi eu nu vreau asta!crying
Mi-e frica sa nu ma uite, si el imi spune mereu ca nu poate sa ma uite pentru ca ma iubeste si nu m-ar putea uita niciodatasad
Insa nu ma pot abtine sa nu plangcryingde cand am aflat plang in continuu, si abia reusesc sa ma abtin de fata cu elcryingNu mai potcrying
Ce pot sa fac sa ies din starea asta?

Multumesc anticipat!sad

Răspuns Câştigător
| Just4FunHD a răspuns:

Din pacate ne confruntam din ce in ce mai mult cu romani ce pleaca peste hotare. Simplu motiv e ca in tara intr-adevar nu se mai poate.
Daca el e decis sa plece cred ca nu poti face nimic. Eventual sa mergi cu el, daca sunteti un cuplu adevarat si va vi de acord cu asta. Daca nu iti zic sincer ca mie nu imi prea plac relatiile la distanta. Din starea asta poti iesi simplu incercand sa te gandesti la altcineva sau sa impui anumite conditii cum ar fi sa te sune din cand in cand sa vezi ca e bine, sau sa conversati pe mess. Personal prefer sa sun decat sa vorbesc pe mess sau mail. Imi e mai simplu cand ii aud vocea si timbrul vocal, caci imi dau seama de anumite sentimente (daca mai sunt sau nu sau cat de puternice respectiv slabe sunt).
Altceva nu pot sa te sfatuiesc caci nu cred ca ti s-ar potrivi in relatia ta. Eventual incearca sa iesi in public cu prietenii, plimbari mai multe, covnersatii mai multe. Pana la urma de suferit, tot suferi conteaza insa faptul cum te intaresti si cum vei trece peste asta.
Sper ca totul va fi bine. Ai grija de tine

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Si prietenul meu vrea sa mearga la facultate in Franta, e innebunit dupa tara asta si oricum o sa plece acolo dupa facultate ca sa se angajeze.

Ce vreau eu sa-ti transmit e ca daca e dorinta lui sa faca un lucru, tu nu ai cum sa intervii, e vorba de alegerea celuilalt, el merge mai departe cu viata lui asa cum crede!

Te va uita, nu te va uita, relatia nu va mai fi la fel! Dar pana atunci il ai langa tine, poate nici n-o sa plece...profita totusi de timpul ramas, iubeste-l la ''maxim'', sa fii impacata cu tine ca ai incercat totul!

Si al meu are planuri de plecare cat mai departe de orasul natal, si ce sa fac? Sa ma tai pe vene, sa urlu, sa il implor sa nu plece?

Nu, nu pot face asta, il iubesc si il las sa zboare unde vrea. Dragostea nu trebuie sa impiedice drumul in viata.

Al tau si al meu aleg ''cariera'', se gandesc mai intai la viitor, sa le fie mai bine, lucru de necondamnat chiar daca noi ramanem cu buza umflata!

Asa e viata, iei pe o parte, dai pe alta!

| koshmarul a răspuns:

Sigur ca n-o sa te uite dar nici no sa fie inger acolo unde se va duce, nu poti sa stai pur si simplu si sa te uiti cand vezi ogramada de fete in jurul tau, se stie ca mai frumoase ca romancele nu-s nici o alta natzionalitate dar nu poti sa rezisti si te deprinzi cu toate, mai bine sa va ziceti adio... caci mai mult o sa suferitzi la distanta, am fost in situatzia asta. funda per favore

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa iti fie foarte greu pentru ca si eu am trecut prin asta... dar o sa vezi ca timpul o sa treaca foarte usor si sa nu va despartiti. prietenul meu cand a plecat nici prin gand nu mi-a trecut sa ma despart de el... distanta asta ne-a facut sa ne dam seama ca ne iubim mult. incearca sa iesi cu prietenele, sa-ti ocupi timpul cu altceva.

Si eu la incepul plangeam intruna intruna, ma uitam la poze cu el, cand vorbeam la telefon plangeam, dar timpul a trecut si a fost usor ca am avut prieteni langa mine.

Sa nu va despartiti ca poate pleaca pentru voi 2:* sa va fie voua mai bine.

| Love_Deea_1997 a răspuns:

Si prietenu meu pleca si nu stiu ce o sa fac fara el cum pot sa-l conving sa nu plege ajutati-ma va rog!