| yubytzyk000009 a întrebat:

Prietenul meu vrea sa se termine in mine, si imi tot spune sa iau anticonceptionale, dar nu st cum se folosesc sid ak sunt sigure k nu raman insarcinatasad... ajutati`ma va rog!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ca sa iei anticonceptionale, trebuie sa mergi la un consult ginecologic, de preferat la medicul care te consulta in mod obisnuit. Spune-i ca scopul consultatiei este prescrierea de anticonceptionale si va sti ce trebuie facut (consult obisnuit plus test Papanicolaou).

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă prietenul te-ar respecta ar folosi prezervativul.
Pentru ce să te îndopi cu hormoni sintetici, că așa vrea el?
Contraceptivele se administrează numai după un control ginecologic.
Pa, pa.

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu ramai insarcinata daca iei anticonceptionale, dar trebuie sa iei cate o pastila in fiecare zi, te gandesti ca este un antibioticbig grin.dar sfatul meu. cumpara-ti ovule pharmatex. sunt mult mai ieftine decat anticonceptionalele, in jur de 10 lei si ceva.Si nu trebuie sa iei in fiecare zi. Doar inainte sa incepeti actul sexual cu 5 minute.E un fel de supozitor pe care trebuie sa ti-l introduci acolo, dar nu te doare, nu ai absolut nimic. Si sunt 99% sigure! Bfta :*

Abh
| Abh a răspuns:

Cati ani ai? Daca ai sub 17 ani, nu te pretezi pentru anticonceptionale, esti practic un copil. Daca ai peste, du-te la un ginecolog sa -ti prescrie anticonceptionalele potrivite.

| crisxd a răspuns:

Nu iti fac bine la sanatate.

| loly89 a răspuns:

Daca isnsista asa mult i al de manuta si mergeti impreuna la ginecolog.acesta va sti ce antibiotice sa iti prescrie.in functie de varsta greutate etc.nu le lua u asa de capul tau ca iti poate afecta sanatatea.si luate corect si prescrise de medic, da, sunt sigure.