| drumurile a întrebat:

Prietenul meu zice ca nu poate folosi prezervativul ca nu simte nimic, eu i-am zis ca nu accept fara si a zis ca pentru mine va face efortul asta, dar ma gandesc ca nu se va simti bine si atunci e naspa, am decis sa iau anticonceptionale fara stirea nimanui, m-am dus la cabninet de planning family, si aia vrea sa imi faca o serie de analize si eco, pentru a imi recomanda anticonceptionale, dar sunt scumpe, ma costa mult, si am ramas si fara serviciu, ce anticonceptionale imi puteti recomanda pentru a nu mai merge acolo? anticonceptionale care se recomanda si pentru chist (nu-mi permit sa fac analizele, si nu vreau sa il oblig sa foloseasca prezervativ)

Răspuns Câştigător
| Miauti a răspuns:

Eu zic ca e bou prietenul tau!? daca nu ii convine sa se duca pe varianta, ca, gaseste destule tarfe.

Daca e om de onoare si te respecta va accepta prezervativul. Un barbat inteligent nu se gandeste la satisfactia lui proprie ci cum sa si satifaca partenera.

Si daca e tare omul si vrea asta, va faceti amandoi teste HIV... si le va plati el, si atunci o puteti face fara prezervativ zile si ani.

16 răspunsuri:
| xasshleey a răspuns:

El are un prezervativ de fier, si de aia nu simte nimic? E o minciuna, simte! Doar ca nu vrea sa-l foloseasca din cine stie ce motive! Daca el chiar vrea sa o faceti, o sa-si puna prezervativul. Nu te chinuii tu sa te duci la cine stie ce cabinete, si sa dai bani aiurea, cand el nu are nici-o problema legata de asta...

| LittleDreamer a răspuns:

Eu zic sa folositi totusi prezevativul, mai ales daca este primul contact sexual(cu el) deoarece asa te protejezi si de ceva boli, si in plus nu cred ca din cauza prezervativului nu s-ar simti bine, este aiurea.
Succes! Si ai grija de tine!:*

| LittleDreamer a răspuns:

Sau daca vrei neaparat sa folosesti anticonceptionale tot ar trebui sa faceti ceva analize pentru a va asigura ca amandoi sunteti sanatosi.

| Dan a răspuns:

Mai bine foloseste guma, pentru a nu avea surprize. Noroc!

| pacalici a răspuns:

Nu mai baga toate prostiile an tine si pune-l pe ala sa-l foloseasca ca eu al folosesc si ma simt bine.

| Zenithf a răspuns:

Eu iti recomand altceva, sa citesti acest articol: http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortul/anticonceptionale-avort-4.htm
Si nu uita, toate pirulele astea de la farmacii, nu stim noi ce contin, ce lucruri ascunse. (nu stiu ce am azi, cred ca mi-o intrat "teoria conspiratiei" sub piele, de cand am citit treaba aia cu identitatea electronica :| )
Da, folositi prezervativul, daca nu vreti bebe.

| Loredana_4793 a răspuns:

E cam periculos sa iei anticonceptionale dupa"ureche". Ele pot avea urmari foarte grave si nu cred ca iti doresti asta. Poti sa te duci la medic si sa ii ceri sa iti puna inel contraceptiv, dar tot trebuie sa iti faci niste analize. E o metoda buna.Se pune in prima zi a menstruatiei, se lasa trei saptamani in vagin, iar in a patra se scoate. In aceasta perioada vine menstruatia, iar in saptamana a cincea, in aceeasi zi, se pune un inel nou. Functioneaza dupa aceeasi metoda ca si anticonceptionalele orale. Trebuie spus ca, daca este uitat in vagin peste 21 de zile, el ne protejeaza cam 35 de zile de o sarcina nedorita, dar trebuie sa ne ferim oricum, in prima saptamana dupa scoaterea lui.Intreaba medicul si iti va spune mai multe, te va lamuri el.
Prietenul tau mi se pare ca nu prea se gandeste la tine, sincer, imi pare rau daca te superi de ceia ce iti voi spune dar asa mi se pare.Chear daca se simte aiurea el ar trebui sa inteleaga ca metoda prezervativului e buna si aceasta te protejeaza si de sarcina nedorita si de boli, pe cand anticonceptionalele si chiar inelul nu te protejeaza de boli si ai ocazia de a ramane si insarcinata. Vorbeste cu el lucrurile astea si fa-l sa inteleaga.Incercati sa schimbati prezervativul, poate cel pe care il folositi e mic si de asta il incomodeaza, se gasesc prezervatipe pe marimi, in functie de diametru si lungime, cititi pe spatele cutiei cand cumparati, el ar trebui sa stie ce"marime poarta"hee hee. Cred ca el simte si cu prezervativul dar are niste "fantezii"pe care nu ar trebui sa le accepti.
Nu lua anticonceptionale dupa"ureche"ca iti afecteaza sanatatea.Fiecare organism are nevoie de o diferita "cantitate"de hormoni si de aceia trebuie sa le luam doar prescrise de medic.Nu lua dupa "ureche".
Succes in tot ce vrei sa faci si te pupacesckiss

| pisw_1405 a răspuns:

Mai bine inceraca sa il convingi. O sa te ajut cu asta. Uite sfatul meu:1 Spune-i ca e mai safe asa si veti fi mult mai in siguranta, 2 ca tocmai ai citit un studiu american pe net si au descoperit ca tipii care il folosesc in mod constant au mai putine probleme legate de erectie plus ca rezista mai mult. 3 Spune-i ca nu iei anticonceptionale ca ai fost la doctor si a spus ca o sa te ingarasi ingrozitor. 4 Daca el il va accepta si tu o sa fi gata sa accepti sa incccerci pozitiile alea noi si putin cidate care ti lea propus. 5 Daca simti ca nimic nu merge, fii radicala :prezervativul sau tu! In caz ca refuza, ameninta-l ca-l vei parasi pentru. un alt tip mai responsabil!
SUCCES!

| Floreenofficial a răspuns:

Mai...stii care e treaba?!
cand o sa ii vii acasa cu un copil sa vedem ce simte atuncea laughing

| nely19 a răspuns:

Sti ce sa faci, te duci la un spital care are si ginecologie, bine fiecare spital are sectia asta, si iti faci un control costa in jur de 350mi maxim, nu este o suma de care nu ai sa o pr, eventual ii ceri pr tau si o sa-ti prescrie anticoncep care ti se potrivesc, pentru ca nu se iau asa dupa ureche

succes

| CHINEZU097 a răspuns:

Eu zic ca vrea sa fie tatic da n cu nevasta si cu tarfe(scuze n ca esti da daca o faceti fara e posibil )(si dupa zice ca tea platit ca pe o prostituata si tu n tiai luat masurile de protectie)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e bine sa iei dupa ureche anticonceptionale. Insa toata lumea de care stiu eu personal ia rigevidon.nu stiu de ce, dar asta folosesc! Ar trebui totusi sa mergi la un cabinet!
Pb prietenul tau a vrut sa spuna ca nu se simte la fel de bine, ca de sintit sigur simte...

| EleNa_7853 a răspuns:

Minte cand i-ti spune ca nu simte nimic tocmai de aiaisunt prezervativele asa de subtiri iar daca tu nu vrei sa o faci fara si pentru asta te felicit ar tebui sa accepte asa e normal

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

De ce trebuie sa fii tu cea care face compromisuri? Si de ce sa te complici atat? Stai linistita, ca simte! Nu accepta sa o faci fara. Pentru ca tot tu vei fi cea care va sta stresata daca ti-a intarziat menstruatia! Bafta!

pa, pa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu lua anticonceptionale dupa ureche ca asa a facut o prietena si a ramas gravida. Din pacate, a avortat si acum regreta amarnic ca n-a folosit prezervativul!

Gandeste-te mai intai ca poti ramane insarcinata si te poate umple de boli!

Siguranta si sanatatea ta trebuie sa fie pe primul loc! Placerea pe al doilea!

| antidot_4862 a răspuns:

Fato, obligal, ca eu il folosesc de multa vreme si ma simt bine big grin