| Zoe_7457 a întrebat:

Prietenul nu ma mai asculta ce simt, cand ma raneste...ma iubeste foarte mult dar evita discutiile de genu doar ca sa nu ne certam dar nu realizeaza cat de tare ma raneste, il am doar pe el dar chiar nu se poate discuta cu el oricat as incerca...nu vreau sa il pierd dar chiar nu mai pot sa tin in mine simt ca e prea mult si nu mai pot, amandoi vrem ca relatia sa continue dar e greu pentru mine asa. vrea sa ii dau doar lui dreptate si are impresia ca doar eu gresesc din simplu motiv ca eu nu fac mare caz cand greseste el. ce sa fac in situatia asta ca sa ma linistesc si eu putin? cel mai bun sfat fundita tongue

Răspuns Câştigător
| JaneEyer a răspuns:

Fa-l sa te asculte! Si tu faci parte din relatia asta, ca doar nu e singurlaughing. Iar daca nu te asculta si nu vrei sa rupi relatia, mergi acasa si pregatesteti un suc(cumpara sau prepara), Iti pui intr-un castron mai mare multe cereale(sau orice alt tip de dulciuri care se poate rontai)si uite-te la un film lung(mai bine o comedie ca sa nu te-ntristezi si mai rau)... Sper ca te-am ajutathappy

1 răspuns:
| Available a răspuns:

Lasa si tu putin de la tine ca va lasa si el. Explica-i ca ori purtati o discutie serioasa ori nu mai purtati nici o discutie. O relatie nu va functiona niciodata daca nu iti asculti partenerul si problemele sale mai ales daca sunt comune adica implicate in relatie. O relatie trebuie bazata pe incredere oferita de amandoi.Si fiecare trebuie sa va confesati altuia prin urmare vorbeste cu el daca nu se poate direct si fata-n fata incerca pe meessenger sau prin mesaje. daca nici asa nu se poate relatia voastra nu va mai rezista mult si se va duce de rapa din lipsa comunicarii.Rezolvati-va problemele si incercati sa reveniti cum erati inainte pentru ca acum din cate ai specificat tu voi v-ati "racit" unul fata de celalalt in vederea comunicarii.Succes.