anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenului meu i-au iesit niste bubitze pe penis. Ce ar putea fii?

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tot felul de boli cu transmitere sexuala si nu numai. Daca ati avut contact sexual neprotejat, e clar ca ai si tu boala, orice ar fi ea. Asa ca mergeti impreuna la un medic dermato-venerolog si tratati-va, cam toate bolile astea se vindeca. In paralel faceti-va si niste analize de sange ca de unde ati luat boala asta puteati sa mai luati HIV, hepatite.

| psiholoaga a răspuns:

Ginecolog. De la infectii cu transmitere sexuala la simple cosuri. Mergeti si faceti testele ITS, folositi prezervative. Encore, si nu ai fost la medic? In herpes, mai apar bubite, dispar si cateva luni nu mai ai nimic (dar infectia e inca in organism), apoi reapar, iar dispar. Eu zic sa mergi la un control.

| elena a răspuns:

Da, fugi cat poti si tu la doctor daca ai facut sex cu el...inca nu ai ajuns?

| buburuzAndreea a răspuns:

Uuu, cam airea. Herpes si alte tampenii. Pot fi mai multe boli cu transmitere sexuala. Ati folosit caciulitza? Ca altfel poti sa ai si tu. Mergeti amandoi de manutza la medic. Nu mai amanati, trebuie sa va tratati urgent!

| Encore a răspuns:

O sa ii cada penisu :-s

Nu stiu si mie imi mai ieseau cateodata da 1-2 si intr o saptamana treceau thinking

tundenana
| tundenana a răspuns:

Trebuie mers urgent la medic... insa nu numai el si tu... mergeti amandoi la medic... ar putea sa fie el vinovatul insa poti sa fi si tu vinovata... deci numai stati pe ganduri... neaparat tratament la amandoi in acelasi timp indiferent ca tu aparent nu ai nimic... sanatate

| MarYoBenucci a răspuns:

Ce speriati may oamenii? sa te duci la medic daca nu o sa-ti cada pasarica laughing ahh :X:X c minte am si eu tonguelaughing

| Guitarlove a răspuns:

Varicela rolling on the floor

| Abcfunny a răspuns:

O iritatie poate de la sapun...

| bubukid a răspuns:

Ai grija sa nu fie negei...aia se pot lua... oricum fuga la doctor si nu uitati sex doar cu prezervativ

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fugi cit poti.Cam asta ar fi.Nu uita, in fuga, sa-i strigi peste umar sa consulte medicul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistita, doar nu s-o fi culcat cu alta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Trebuie sa consulte un medic dermatolog.
Boala a contactat-o sexual.
Nu mai intretineti relatii sexuale pana nu se vindeca.
O analiza a sangelui dezleaga acest mister.
Sanatate si folositi prezervativul.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-ar putea sa-i mai creasca niste penisuri mai mici...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se rade cumva? Daca da, sa foloseasca o crema, asta ar impedica in mare parte cresterea parului sub piele, formand astfel un gen de bubitzewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu sunt albe si sunt pe capul penisului si sunt doar pe piele nu are nimic happy Dar trebuie sa se duca la doctor sa ii dea creme sau alte chestii si o sa ii treaca! Nu iti face probleme!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se usca si cade"

| colette_3263 a răspuns:

Medic ş nothing more... cine ştie ce "bubiţe" are... pot fi de diferite tipuri xD...

| gheatza_7301 a răspuns:

Depinde cum arata "bubitzele", poate sa fie o iritatie de la chilot, de la caldura sau altceva ce poate stabili doar medicul, nu trebuie sa te gandesti imediat ca a avut o relatie sexuala prin veciniwinking