anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prima data cand am dormit impreuna cu prietenul meu el nu a vrut sa facem dragoste ci doar sa ma tina in brate asta s-a intamplat toata noaptea si mi-a soptit la ureche ca ma iubeste e vreun motiv de ingrijorare ca a preferat sa stea cu mine in brate decat sa facem sex? mentionez ca eram la cineva in vizita

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Doamne ma fetelor.cine mai intelege? acum vorbesc ca un baiat.
cand te pune sa faci sex nu esti multumita ca zici ca numai asta vrea de la tine, cand te tine in brate toata noaptea si iti spune ca te iubeste si asa iar nu e bine.
of.multumiti-va si voi odata cu ceva.

7 răspunsuri:
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Deci esti foarte norocoasa. sa stii ca nu orice baiat ar face asta. sunt sigura ca te iubeste, pentru el este mult mai intens momentul de a te tine in brate in noapte decat actul sexual in sine. crede-ma ca este mult mai romantic si mai special momentul decat ce voiai tu.

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Nu e niciun motiv de ingrijorare. ce ai fi vrut, sa sara pe tine si sa te f**a? laughing mai bine bucura-te ca ai un iubit care chiar te iubeste in loc sa iti pui intrebari atat de stupide laughing

| loving2008 a răspuns:

Tu ce crezi? Normal ca nu! Te iubeste! Daca nu te iubea ar fi sarit pe tine! E foarte frumos din partea lui!

| camionagiull a răspuns:

Zi mersi ca nu teo violat laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms mult si da sunt super multumita de el si nu tin neaparat sa facem dragoste va veni de la sine momentul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dooooooaamne love strucklove strucklove struck.
Ce frrrumos!
Cum poti sa spui asta? pe bune acum
Normal ca te iubeste, de era un obsedat sexual sarea pe tine

| myha_3894 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fi mandra de acel baiat poate crede ca nu esti pregatita pentru sex el inca mai asteapta momentul big grin nu te grabi tonguenu cred ca trebuie sa te ingrijorezi din contra.dk vrei neaparat sa se intample ceva intre voi spune-i nu exita.bafta:X:X