Buna! Daca esti inca adolescent parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti! Ai o viata inainte! Dar daca te simti pregatit/a si vrei sa iti incepi viata sexuala OBLIGATORIU cu prezervativ! Sigur nu doresti neplaceri si aici ma refer la o sarcina! Bine placerea nu e aceeasi cu sau fara! Ma repet nu te grabi! Sa poti sa iti traiesti viata linistita! Si din nou daca chiar vrei foloseste Prezervativ OBLIGATORIU! Sper ca te-am ajutat!
Eu prima data am facut cu prezervativ. Daca vrei sa eviti o sarcina nedorita atunci fa cu prezervativ. pupici
Fara,Si asa am continuat pana in prezent, o relatie de cinci ani de zile,,, Doar fara.,!
Prima data a fost cu prezervativ, ca si restul contactelor care au urmat. Atata timp cat nu ne dorim un copil, suntem foarte precauti.
Fara fara fara, si nici acum nu ma dau in vant sa folosescStie ea mai bine sa se protejeze
Fara. Am folosit ca metoda contraceptiva ovulele spermicide Contracept-M. A fost mai mult decat superb!
Fara desi e bine sa faci cu pentru a nu aparea eventualele neplaceri (boli sarcina)dar nah...