Dyya, nu are de ce sa fie demoralizat, fiindca n-am spus-o cu rautate. Pentru a-si imbunatati stilul, are nevoie sa afle adevarul, nu laude care nu valoreaza mare lucru, fiindca nu-s facute pe niciun considerent, ci doar pentru a se simti el bine sau pentru a-l face sa ofere o funda persoanei in cauza.
Slaba. Abuz de pronume, devenise chiar suparatoare acea repetare, ''tu'', apare chiar de 3 ori intr-o strofa. Figuri de stil, nema, mesajul saracacios, nu mi-a creat nicio emotie, in a 2 a strofa, acel tine - mine - tine - line e definitia banalului. Imbogateste-ti vocabularul, asta in caz ca nu vrei s-o tii in rime gen: mine - tine, iubesc - doresc - traiesc, dansez - distrez.
GenOm, este un inceput foarte bun! nu ai vrea sa fie eminescu direct. nu ai facut alcv decat sa il demoralizezi. mai usor, se sperie naibii
e super, deci mie imi place nu stiu dk as putea compune asa ceva. trebuie sa ai foarte multe ganduri sh sentimente, inspiratie. bravoo!:X:X
Bravo e buna daca poti sa o pui si pe muzica ar fi si mai bine schimba putin cuvintele bravo