| petro313 a întrebat:

Prima data

De mult am vrut si s-a-ntamplat,
Prea bine stii, te-am sarutat,
Frumos cu mine te-ai purtat,
Sa te ating mai m-ai lasat.

Te vedeam numai pe tine
Cum veneai usor spre mine.
Te auzeam numai pe tine
Cum imi sopteai cuvinte line.

Imi spuneai sa te iubesc,
Sa stiu ca viata sa traiesc,
Sa stiu ca tu vei fii a mea
Pentru totdeauna iubirea.

Mi-a placut cand tu mi-ai zis
Ma simteam a fii in vis
"Te iubesc" tu mi-ai soptit
Iar apoi tu mi-ai zambit.

De privit nu ma priveai,
In jos mereu tu te uitai
Ca sa nu plangi tu incercai,
Timida stiu ca mai erai.

Asa a fost si nu-mi placea,
"Nu pot" ea o spunea,
Privea in jos si repeta:
"Te iubesc nu o uita"

Cum vi se pare? love struck

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dyya, nu are de ce sa fie demoralizat, fiindca n-am spus-o cu rautate. Pentru a-si imbunatati stilul, are nevoie sa afle adevarul, nu laude care nu valoreaza mare lucru, fiindca nu-s facute pe niciun considerent, ci doar pentru a se simti el bine sau pentru a-l face sa ofere o funda persoanei in cauza.

6 răspunsuri:
| Mjdolhfi a răspuns:

Mie chiar imi placehappy. Eu zic ca e un inceput bun:p

| TąNyą a răspuns:

Foarte frumoasa. Daca tu ai facut-o ai talent! tongue Bafta daca o sa mai scrii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slaba. Abuz de pronume, devenise chiar suparatoare acea repetare, ''tu'', apare chiar de 3 ori intr-o strofa. Figuri de stil, nema, mesajul saracacios, nu mi-a creat nicio emotie, in a 2 a strofa, acel tine - mine - tine - line e definitia banalului. Imbogateste-ti vocabularul, asta in caz ca nu vrei s-o tii in rime gen: mine - tine, iubesc - doresc - traiesc, dansez - distrez.

| Libelle a răspuns:

GenOm, este un inceput foarte bun! nu ai vrea sa fie eminescu direct. nu ai facut alcv decat sa il demoralizezi. mai usor, se sperie naibiilaughing
e super, deci mie imi place nu stiu dk as putea compune asa ceva. trebuie sa ai foarte multe ganduri sh sentimente, inspiratie. bravoo!:X:X

| vlad21 a răspuns:

Bravo e buna daca poti sa o pui si pe muzica ar fi si mai bine schimba putin cuvintele bravo

| Kidd ♡ a răspuns:

Foarte frumoase versurile!love struck Continua tot asa love struck. Spor la versurikiss