| andr33a_2690 a întrebat:

Prima dragoste Cum a fost? la ce varsta? a fost impartasita? chiar mi-ar place sa va stiu povestile...va rog sa raspundeti. acord fundita si voturibig grin...mersi:*

8 răspunsuri:
| ZuZGF_1730 a răspuns:

Prima mea dragoste a fost la 13 ani,(acum am 14) tongue, la fel si primul sarut tot la 13 ani.A fost interesant happy, aveam emotii primele dati dar m-am obisnuit.

| Noname1465 a răspuns:

Aproape 14 ani.Era 11 decembrie 2009.Atunci luasem vacanta mai repede.Era intr-o vineri.El era innebunit dupa mine dar nu m-a asteptat sa treaca la actiune.Eram cu mai multi prieteni intr-un parc si imi era frig si m-a luat in brate si atunci ma si sarutatlove strucka fost unul dintre cele mai frumoase momente deoarece eu aveam o parere proasta despre acel baiat dar cu tiimpul am inceput sa ne iubim si sa tinem unul la altul dar relatia noastra a luat sfarsit prin noiembrie straight facetotusi continuand sa ne sarutam, sa ne strangem in brate.Inca nu s-a stins flacara iubiri desi acum nu ne vorbim

| Goguletzu a răspuns:

Pai a inceput la -6 ani intre tata si mama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima mea dragoste a fost la 13 ani.E foarte mult de povestit dar am sa spun pe scurt.Intr-o zi la scoala nu avind o lectie ma primblam cu prietenile si pe neasteptate l-am vazut pe el,juca fodbal cu cel mai bun amic a meu.Mi-a placut foarte mult de el,si am inceput sa aflu despre el tot mai multe,ma tot staruiam sa fiu aproape de el,intrebam de amicul meu multe despre el,i-am aflat nr de mobil si il sunam,dar el nici o atentie. Pina cind nu a fost o serata la scoala,la care am participat, atunci in momentul cela vazindu-ma pe scena i-am placut.A luat telefonul a lui un cunoscut de a nostru si imi scria sms, apoi ma petrecut acasa si neincetat imi facea complimente.Peste o luna am inceput a vorbi tot mai aroape si mai aproape, imi trimitea sms-uri de dragoste, ma suna multe ori pe zi si imi scria neincetat.Pe 30 august fiind la discoteca m-a chemat la primul dans,m-a tinut in brate si mi-a oferit totul,dupa discoteca,m-a petrecut acasa,si m-a dus la pplimbare pe malul riului,si dupa aceea mi-a propus intilnire,chiar si acum tin minte acele cuvinte dulci. Dupa aceasta a inceput o poveste,ne iubeam foarte mult si nu incetam o clipa fara ca sa vorbim,apoi a urmat primul sarut cu el,prima atingere, primele cuvinte de Te iubesc.A fost minunat, sa povestesc tot mi-ar trebui mult.

| AikkoxD a răspuns:

Paaai. Sa vorbim despre dragoste adevarata, nu despre prima. Ca asa, poate sa-ti placa de un baiat si zici ca esti indragostita.

Prima dragoste adevarata a fost la 15 ani. Eram cu niste prietene, mergeam pe mijlocul strazii, ca nebunele. Eu, de fire, cam "a dracu rau de tot". Nu eram atente pe unde mergeam, mai ales eu, care ma uitam dupa muste. Deodata, da un tip frumos si bun peste mine cu skate-ul. Eu, am inceput sa-l injur. Ca " bai esti bou uita-te pe unde mergi!". A doua zi, la fel. Ma uitam dupa muste si acelasi tip frumos si bun da peste mine cu skate-ul. De data asta m-am uitat fix in ochii lui, si m-am indragostit. Pur si simplu. Stiu ca in momentul in care ne-am privit, mi-a zambit si am crezut ca lesin acolo. In fine...
In urmatoarea zi, nu-mi puteam lua gandul de la el. Colegii nostri si-au dat seama ca incepusem sa simtim ceva unul pentru celalalt, si ne-au "aranjat" o intalnire. Zis si facut. Ne-au lipit pe o banca. laughing Noi am inceput sa vorbim, sa facem cunostinta. Mi-am cerut scuze ca l-am injurat, si el ca a intrat in mine. In momentul acela nu vroiam sa plec. E un baiat foarte inteligent si foarte frumos. De asta il iubesc atat de mult. Next day, m-a luat deoparte si m-a intrebat daca vreau sa stau cu el. Bineinteles, ca am zis DA! Eram foarte fericita. In urmatoarea zi, pe 24 aprilie, era ziua lui. Facea 17 ani. Bang! Ce sa-i iau cadou? M-am descurcat eu. Ehh.

Acum ne iubim foarte mult, si am facut 1 an si 10 luni impreuna. Chiar n-am crezut ca voi intalni dragostea adevarata, dar am intalnit-o. Am avut si noi probleme, ca orice cuplu, dar am trecut peste, si sincer, n-as vrea sa ne despartim sub nicio forma! love struck

| eurynomus a răspuns:

Cati ani ziceai ca ai (privat)

| Loredana_8359 a răspuns:

Pai prima mea dragoste este si actualul meu prieten, suntem de aproape 3 ani impreuna, si multi s-au impotrivit acestei relatii deoarece el sta putin mai departe de mine.ne vedem nu foarte rar dar ne iubim foarte mult, ne.am cunoscut printr.o prietena si a fost dragoste la prima vedere, din primul moment in care am vb cu el am stiut ca e pentru mine.mai toata lumea care ne vede impreuna ne spune sa nu ne desp pentru ca ne sta bine impreuna...De nenumarate ori ne sunam in acelasi timp, sau vorbim aceleasi lucruri in acelasi timp, functioneaza telepatia neincetat, daca lui ii este rau si eu ma simt rau (chiar daca nu stiu), ne plac aceleasi lucruri.iar cand trebuie sa plece de LG mine plangem am2 ca doi copii.si visam la ziua aia in care o sa ne trezim unul langa celalalt.eu cred ca asta e dragoste adeevarata. oricum dragostea nu se explica ea se simte! Respect.

| OtipaOarecare a răspuns:

Bunahappy
Prima mea dragoste adevarata...si acum o traiesclove strucklove struck
Inainte m-am combinat cu un tip cu care nu aveam nimic in comun,eram plictisita si am decis sa ne despartim. Dupa aproximativ o luna, eu cu my bff mergeam frecvent in plimbari, prin oras, la piscina, etc.Prin oras, la un suc cu fetele mele(my best friendslove struck ) am vazut un grup de baieti(mama ce bunaciunilaughing glumesc, aratau foaaaaarte bine)dar numai unul mi-a atras atentia in principal(Fat-Frumos).
Dupa vreo doua zile ma pomenesc ca ma suna cineva cu numar ascuns.Am aflat ca era chiar un prieten de-al lui Fat-Frumos.Cica nu a putut sa vorbeasca cu mine, ca e timd(si chiar era timidlove struck ).A zis ca el ma place, ca sunt frumoasa si par de treaba si daca vreau sa ma intalnesc cu el, adica cu love struck.M-am gandit: ''Ce pot pierde?".Am iesit intr-o plimbare si am dat de el, care mergea pe bicicleta ca un cavaler pe cal alb:X hai sa nu exagerezlaughing mergea pe bicicleta si cand m-a vazut a franat deodata.Am vorbit mult, de unde am constatat ca este un baiat inteligent, care stie ce vrea de la viata(incepeam sa avem lucruri in comunhee hee ) si amuzant, dragut.Mai tarziu, cand totul a mers ft bine intre noi, ne-am mai intalnit.Era iarna si frig,dar a reusit sa ma incalzeasca cu alte complimente... Dupa cateva clipe de tacere, in care ne-am uitat in ochii celuilalt putin, m-a intrebat:"-Vrei sa stii ceva?" dar a fost cam brusc si m-am speriat putin, desigur am raspuns afirmativ si mi-a spus:"TE IUBESC!" Atunci cred ca s-a oprit ninsoarea, am inceput sa tremur si numai zambet eram.Nu am mai putut spune nimic,dar pana la urma am scos cumva:"Si eu TE IUBESC".A parut fericit,dar eu iarasi am inceput sa redevin EU si l-am intrebat sarcastica:"Si cum imi dovedesti ca ma iubesti? Ca eu nu te cred!"(stii tu,cu ganduri diabolice in mintebig grin ). Atunci,intr-o fractiune de secunda, m-a sarutat! A fost asa de frumos, simteam cum sta sa imi iasa inima din piept! si acum mai simt acesti fiori doar cand il vad pe strada...love struck

Scuza-ma ca te-am plictisit cu asa de mult scris, dar nu aveam ce facehappy
Pa, pa