In momentul in care te indragostesti prima data, atunci afli de fapt ce este prima dragoste. Nu este neaparat nevoie sa fie ceva reciproc.
Nu chiar...prima dragoste este adica asa ar trebui sa fie reciproca dar daca nu ai avut parte poti spune ca ai avut si tu parte de prima dragoste
Normal ca se poate numi dragoste, daca el a fost primul care ti'a furat inima, daca te gandesti numai la el, daca simti fluturasi in stomac, , de ce nu incerci sa vorbesti cu el, sa ii dai de inteles ca il placi stii cum e "exista mereu speranta", eu de exemplu stateam cu baieti o zi 2 dupa aia gata, pana am dat de un baiat pe net, dupa 4 luni am decis sa ne intalnim, eu avand aproape 15 ani pe timpul ala el avand 21, ne'am intalnit si pur si simplu , iar el imi zicea ca sunt prea mica ca nu stiu ce eu eram disperata dupa el, si am continuat sa tinem legatura dupa 2 luni ne'am pus impreuna, a durat 2 ani si 6 luni relatia, dar a fost prima data cand simteam fluturasi in stomac, prima data cand imediat dupa intalnire imi era dor de el, el imi furase toate gandurile.
Deci nu uita ca exista speranta, incercarea moarte nu are! :*
Eu am iubit un tip 4 ani.nu prea am avut nimic de impartit...ne-am sarutat de cateva ori.si adunat l-am vazut doar 1 an.in rest el fiind plecat din tara, etc.acum sunt cu un tip, locuim impreuna, ne intelegem perfect, ne iubim.insa tot primul e marea mea dragoste.acum nu mai simt nimic pentru el.doar un gol in stomac daca aud pe cineva vorbind de el.deci,nu conteaza daca ai fost cu el sau nu.tot iubire se numeste. si inca ceva.nu fi trista din cauza lui.eu am suferit 4 ani dar acum traiesc cea mai frumoasa poveste:X:X:Xiubirea vine cand nu te asteptibafta:*!
Iubirea vine pe parcurs nu te deprima ca acel baiat nu te-a bagat niciodata in seama...Stai linistit ca is o gramada de baieti p lumea asta care te vor placea cu adevarat ce rost are sa suferi? VIATA E SCURTA SI MERITA TRAITA.Nimenui nu-ti poate inapoia clipele pierdute asa ca bucura-te de viata si traieste la maximum fiecare "scantei"de iubire
Binentzeles alexyutza ca se poate numi o prima dragoste, indiferent daca nu ai avut nimic de impartasit cu persoana respectiva... ceea ce u simteai vizavi fata de el era dragostea ta pentru el unde, datorita faptului ca el nu ti-a impartasit-o la randul lui u nu iti poti da seama... dar un lucru e cert. iubirea se simte si e in noi indiferent daca ne este impartasita sau nu.
AlexEjmecheru întreabă: