Nu se uita pentru ca este pentru prima oara cand tii la o persoana mai mult decat tii la tine insuti, ii daruiesti inima ta, faci totul pentru acea persoana, simti ca plutesti...si chiar daca se termina relatia...nu poti uita partile bune si nu poti regreta ca ai invatat sa ai un sentiment atat de frumos.Este un lucru pe care ti-l vei aminti cu drag, chiar daca la un moment dat ai suferit.
Prima dragoste poate fi uitata numai ca ce ai simtit atunci nu vei mai reusi toata viata sa simti. Pe parcurs, incepi sa iubesti diferit, mai matur.
Pai depinde de fiecare persoana
conteaza si momentele traite cu celalt(spre exemplu poate primul vostru sarut sau prima voastra noapte de dragoste au fost momente de neuitat)
si depinde si de varsta la care ai iubit prima oara
oriqm cuvantul "iubire" inseamna foarte mult... cel putin pentru mine
Pentru k e prima data, adica e un moment f important in viata ta, PRIMA DATA eu cred in asa ceva pentru ca chiar daca no mai iubesti pe acea persoana ramane in inima ta mereu, si nu se uita
Pentru k e prima data, adik e un moment f important in viata ta, PRIMA DATA eu cred in asa ceva pt k chiar dak no mai iubesti pe acea persoana ramane in inima ta mereu, si nu se uita
Eu am uitat prima dragoste pentru ca de fapt nu era dragoste adevarata...ci doar niste scanteie...acum am intalnit adevarata dragoste pe care sunt convinsa ca nu o voi uita niciodata!
Se uita.
Si am uitat si prima zi de scoala ^_^
Nu se uita ceva la care te gandesti in fiecare zi dar daca opresti sa o faci vei uita
Nu exista un raspuns concret
Parerea mea este ca nu se uita...deoarece va face parte din noi toata viata...atunci descoperiim ce inseamna ca fii indragostit de cineva...si se uita cel mai greu atunci cand esti facut(a) sa suferi o zic din experienta... eu cel putin nu o voi uita niciodata pentru ca si in mom asta tin la el.
RBT0809 întreabă: