Buna, normal ca nu se uita, si de ai vrea nu ai putea...si eu m-am despartit de o vreme de fostul iubit si nu l-am uitat inca...de uitat poate nu il vei uita, dar de iubit sigur nu il vei mai iubi cu trecerea timpului...vei vedea ca incetul cu incetul se va indeparta de mintea ta si va ramane doar o simpla amintire...vei vedea ca peste cateva luni sau poate ani, cand iti vei aminti de cum sufereai vei zambi si iti vei aminti cu drag, desi acum doare, te inteleg ca si eu sunt la fel, a foat primul care m-a sarutat, primul si singurul pana acum pe care l-am iubit cu adv si nu il pot scoate din minte, dar am incredere in mine si am vointa...bafta!
Este normal deoarece inca simti ceva pentru ele. timpul vindeca toate ranile va dura o vreme pana il vei uita. dar intr-o ziva veni un alt baiat pe care o sa-l iubesti si o sa te iubeasca
XoXo
Nu se uita niciodata...indiferent daca vei iubi sau nu din nou...nu vei iubi cu aceeasi intensitate... Prima dragoste ramane unica!crede-ma ca stiu ce spun!
Mai, tu stii ca ai dreptate. Eu dupa 3 ani, inca il consider "perfect" si nu pot sa-i gasesc niciun cusur, si-mi vine sa-l iert de toate.
Mi se pare baiatul ideal, niciunul nu poate fi comparat cu el, si toate astea de ce?! Fiindca prima dragoste, e prima dragoste.
Vezi, acum sa nu le mai punem si pe alea din clasele primare cand zgariam cu cheia pe geam A+C=LOVE eheee, amintiri. Cu timpul, iti spun, o sa-ti ramana in minte, insa vei putea trece peste moment si te vei indragostii si de altii
Intradevar nu se uita dar nici sa fii cu el nu se mai poate pentru ca ai cauta acel baiat pe care-l stii si, cum noi oamenii, devenim altceva decit ce am fost s-ar putea sa ai neplacuta impresie ca ai ramas indragostita de acel baiat pe care-l stia-i si nu de prezentul. Zimbeste-i mereu acolo in trecut si traieste te rog in prezent.
Chiar nu se uita!
Mereu iti vei aminti de el!
Poate mai dai pe langa locurile unde va vedeati, mereu o sa ai tendinta sa il compari cu actualul, poate ca ii vei gasi defecte!
Prima dragoste este de neuitat pentru ca nu ai mai iubit inainte, este primul tau "experiment" -daca vrei - de genul asta care te va insoti toata viata fie ca vrei, fie ca nu!
Vei intalni un alt baiat, te vei indragosti de el dar intotdeauna intr-un colt al inimii chiar peste multi ani iti vei aminti de prima iubire.
Prima dragoste nu se uita niciodata! In schimb se poate trece peste ea. Timpul va rezolva totul...doar ca unii au nevoie de mai mult timp.
Peste cativa ani o sa iti amintesti vag de prima dragoste, acum nu o sa imi dai dreptate dar vei vedea. O sa apara o alta persoana pe care o sa o iubesti mai mult si tot asa.Ai sa vezi. pa
Dea a spoos drept cine a spooos ca:prima dragoste nu se uita! aceeash poveste se intimpla si cu mine(dar incerk sa ma deprind cu gindul ca nu ma e...si atit)
Mai mult iti este dor de amintirile pe care le ai impreuna cu el...mai ales primul sarut:X:X
Buna. prima dragoste nu se uita niciodata. eu m-am despartit de baiatul iubit acum un an si jumatate si am suferit mult timp. inca ma gandesc la el.
In timp o sa inveti sa traiesti fara el... o sa inveti sa iubesti pe altul, dar ai grija cui iti daruiesti inima a 2 oara. sa nu te raneasca
SUCCES!
Hmm...prima dragoste...nu se uita...am fost impreuna 1 an jumate si l-am pierdut din cauza mea...ne-am despartit, 2 ani de zile nu ne-am vazut deloc si il iubeam la fel de mult...cand incercam sa am o relatie cu alt tip nu faceam altceva decat sa fac diferente intre ei ca ex-ul avea, facea asa pe cand actualul nu... apoi dupa 2 ani ne-am intalnit, am stat impreuna 2 saptamani, nu am vb de ce a fost, nu ne-am facut reprosuri...numai ca din pct de vedere sexual nu ne mai potriveam...eu una nu ma mai simteam atat de bine cu el in timpul actului sexual...cand il cunoscusem eu eram amandoi virgini, ne-am educat unul pe celalalt, ne-am lasat purtati unul de celalalt... dupa doi ani el "invatase meserie" ca sa zic asa...oricum...au trecut aproape 4 ani si el o sa ramana mereu singurul care m-a facut sa ma simt iubita cu adevarat... dar e clar ca dupa o perioada atat de indelungata in care am fost despartiti, nu mai poate exista decat o relatie de amicitie(amicitie, nu prietenie).
Nu e adevarat ca nu se uita prima iubire se uita ca si cum n-ar fi existat! eu de exemplu nu mai tin minte aproape nimic legata de persoana repectiva ca si cum n-ar fi existat (bineinteles stiu ca am fost cu persona respectiva ca doar nu am amnezie dar cam ata si nimic mai mult )
parerea mea este ca nu conteaza care a fost prima iubire sau ultima si nu dupa aceste crterii se catalogheaza ci dupa acea iubire in care ai investit tot,, ce ai "si,, nu ai " si acele iubirii vor fi pastrate pentru todeauna intr-un colt in inima ta, iar asta difera de la persona la persoana pentru uni e si prima iubire pentru alti a 2 sau a 3 cert e ca acele iubiri in care investesti tot nu vor fi nici odata multe la numar sau la uni va fi chiar o singura data iar acele iubiri vor face parte mereu din tine chiar daca ai reusit sa uiti acea persoana si sa treci peste ea va avea o particica in sufletul tau,, acea particica care va ramane a sa pentru todeauna orice ai face sau ar face persoana respectiva " acele iubiri nu le vom uita nici odata marcandu-ne pe viata si poate peste ani buni de zile daca ne vom aduce aminte vom privi cu nostalgie ba chiar regret in amintirea unor clipe si nimic mai mult si acele,, amintiri " vor fi mereu mai speciale fata de restul
tie bluesky ce pot sa-ti spun e ca :,, daca e al tau se va intoarce daca nu insemna ca nu a fost niodata al tau", iar in cazul asta cu sigurantza dupa un anumit timp il vei uita iar acet,, timp" se pare ca difera de la om la om cea ce poti sa faci intre timp e sa lupti cu tine insuti sa doara cat mai putin pana il vei uita (stiu usor de zis greu de facut dar...)
Ma nu stiu` eu una m-am despartit de baiatul pe care il iubesc si acum de ceva vreme.Si inca plang cand ma uit la pozele cu el! e adevarat ca prima iubire nu se va uita niciodata!Dar cu timpul va trece durereaa!. Orikum mai sunt si altii si poate daca vei incepe o alta relatie vei iuta de el!`Baftaa!>; d
olivikkka întreabă: