anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prima experienta sexuala dintre doi virgini este un esec?

9 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Poate sa fie ceva sub asteptari, el sa termine foarte repede si pe ea sa o doara si sa nu simta placere...

Suntem in 2015, poti sa te informezi atat de usor, nu cred ca exista cineva care o face fara sa stie la ce se poate astepta. Si totusi vorbesc prostii, daca o sa caut pe net o sa gasesc o multime de articole sau clipuri pe youtube in care oamenii(adulti, nu tineri virgini) habar au de prezervative sau alte metode contraceptive, tin minte ca spunea o baba ca ea se proteja cu tuica sau ceva de genu, asta intr-un interviu.

La scoala generala nu prea stralucita la care am fost eu am facut niste ore de "Educatia sanatatii" cred, prin clasa a cincea, ne spunea mai mult de igiena organelor genitale, apoi in clasa a saptea la anatomie cand am ajuns la reproducere am vorbit si despre metode contraceptive, boli, cum se transmit... atunci mi s-a parut ceva normal(si chiar este), dar la liceu am ramas uimit sa aud de la ceilalti colegi ca n-au avut acea discutie, ba chiar mai mult, au si sarit peste acea lectie...

Mai repede as spune ca e un cand doar unul e virgin, celalalt partener poate cauta doar propria-i placere si il neglijeaza pe neexperimentat

| RAY a răspuns:

Nimic nu-i un esec, esec e cand esti beat si faci sex cu vreo 5 si isi donează bts, dar pentru voi e o experiența incredibila, numa ca el se va grabi sa te dezvirgineze pentru ca nu are experiențe eu recomand sexul pe îmbrăcate vreo 30 de minute apoi sex da nu direct, uitate la kamasutra aveti ce invata http://www.nowvideo.ch/video/e4stwhx82t1n8
kamasutra e religie in india, si asta isi recomand https://www.youtube.com/watch?v=bQLdF93rRzY

| Emilian65 a răspuns:

Daca stiu cum sa pregateasca momentul respectiv nu poate fi un esec.

| anonim_4396 explică (pentru Emilian65):

Pai nu stiu sa-l pregateasca, n-au experienta. Deci?

| sofisis a răspuns:

Depinde ce intelegi prin esec. Da, o sa fie stangaci, o sa fie cu emotii, probabil ca nu o fie un act cu finalizare, poate sa fie si probleme de erectie la el, sa te doarape tine.
Dar este un moment atat de intim, atat de nou si atat de plin de frumos...incat chiar daca nu iese bine tehnic...nu vad de ce ar fi un esec.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

nu trebuie să fie neapărat un eșec, depinde și de cât de informați sunteți asupra acestui subiect. oricum, e frumos să fie prima oară pentru amândoi. iese sau nu bine, peste ceva timp o să vă amuzați laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu neaparat. prima oara la mine si ex, nu a fost cine stie ce (oricum multi mi.au zis sa nu am asteptari mari ) dar a fost totusi frumos.

| PanaDeIdei69 a răspuns:

100%+

| lolasante89 a răspuns:

Nu-l poti numi esec.Adica na, e interesant sa descoperiti amandoi aceste placeri pentru prima data.Bineinteles ca daca unul dintre cei doi este mai experimentat isi va crea in minte un sir de comparatii, cum ar fi:el/ea o facea altcumva si chestii de geenulu.