Totul vine de la sine, dacă pleci cu poezia învățată de acasă știi și tu că socoteala de acasa nu coincide cu cea din targ!
O întrebi tot ce îți vine în cap pe moment, îi recunoști că ai emoții și că simți ceva pentru ea, să te ia mai ușor că ești mai timid.
.în primele minute s-ar putea să intri în panică, în primele minute niciodata nu ai ce să îi spui, pana se va destinde atmonsfera.
Pune-i întrebări. Despre familie, ce-i place/ce nu-i place, şcoală, vacanţa de vară etc. Dacă e genul de fată mai timidă, poţi să-i poveşteşti despre tine.
Păi o întrebi şi tu despre ce-i place: filme, muzică, culori etc şi de aici dezvoltaţi voi subiecte. Hai că e uşor când eşti face2face. Ideea e să fi galant, glumeţ, tandru, politicos.
Asta is basme cu fi u insuti cine e asa nimeni dar asa spunem ca suntem ipocriti, cu o fata e exact ca cu o jucarie ai banii o cumperi nu ai te uiti la ea si pleci multa filozofie nu-i in asta, de ce nu ai scris varsta fetei daca e mai mare ca tine vrea pe cineva mai mare ca ea
Daca tu ai dat pesteo fata sau mai multe care isi doreau bani si baieti mai mari asta nu inseamna ca toate-s asa. Panichezi baiatul degeaba.
Eu nu panichez pe nimeni, realitatea il va panicha
Nu toate fete-l la fel, de ce nu intelegi asta?
Tot ce vrei să știi despre ea.
Ce face acum de sărbători, bla bla.
Multe...o să vină de la sine, n-ai tu treaba.
Este prima mea intalnire cu o fata pe chiar o plac... am nevoie de cateva sfaturi
Crs_Matei_2000 întreabă: