| XtremeOne a întrebat:

Prima intalnire... Salutare TPU, astazi am o prima "intalnire" cu o fata pe care o plac mult. Am decis sa ii iau un trandafir si sa merg cu ea la o plimbare (mentionez ca am 15 ani) iar acum apare o problema, ce sa discut cu ea. Am vazut in intrebarile anterioare raspunsul "fii tu insuti", ei bine eu nu stau foarte bine la capitolul acesta si de aceea am nevoie de cateva subiecte de discutie eventual dialoguri pe care sa le am cu fata respectiva.

Răspuns Câştigător
| Violente a răspuns:

Totul vine de la sine, dacă pleci cu poezia învățată de acasă știi și tu că socoteala de acasa nu coincide cu cea din targ!

O întrebi tot ce îți vine în cap pe moment, îi recunoști că ai emoții și că simți ceva pentru ea, să te ia mai ușor că ești mai timid.

.în primele minute s-ar putea să intri în panică, în primele minute niciodata nu ai ce să îi spui, pana se va destinde atmonsfera. laughing

11 răspunsuri:
| SociallyDepressed a răspuns:

Pune-i întrebări. Despre familie, ce-i place/ce nu-i place, şcoală, vacanţa de vară etc. Dacă e genul de fată mai timidă, poţi să-i poveşteşti despre tine.

| Adry05 a răspuns:

Păi o întrebi şi tu despre ce-i place: filme, muzică, culori etc şi de aici dezvoltaţi voi subiecte. Hai că e uşor când eşti face2face. Ideea e să fi galant, glumeţ, tandru, politicos.

| RAY a răspuns:

Asta is basme cu fi u insuti cine e asa nimeni dar asa spunem ca suntem ipocriti, cu o fata e exact ca cu o jucarie ai banii o cumperi nu ai te uiti la ea si pleci multa filozofie nu-i in asta, de ce nu ai scris varsta fetei daca e mai mare ca tine vrea pe cineva mai mare ca ea

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Daca tu ai dat pesteo fata sau mai multe care isi doreau bani si baieti mai mari asta nu inseamna ca toate-s asa. Panichezi baiatul degeaba.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu panichez pe nimeni, realitatea il va panicha

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu toate fete-l la fel, de ce nu intelegi asta?

| h3r a răspuns:

Tot ce vrei să știi despre ea.
Ce face acum de sărbători, bla bla.
Multe...o să vină de la sine, n-ai tu treaba.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Tocmai asta e farmecul primei intalniri-fastaceala, timiditatea...

| e7d7n7 a răspuns:

N-ai nevoie. Crede-mă că ştiu ce zic!

| XtremeOne explică (pentru e7d7n7):

Crede-ma chiar nu stiu ce sa vorbesc cu ea... e si cam prima mea intalnire cu o fata si.

| XtremeOne explică:

Este prima mea intalnire cu o fata pe chiar o plac... am nevoie de cateva sfaturi