Da, este cea mai frumoasa amintire. O traiesc si acum... sunt un om cu capul me umeri si chiar daca se va sfarsi, acest baiat, care mi-a facut inima sa mi bata tare de cate ori ii aud vocea, cel care m a invatat sa iert multe... il voi avea mereu in minte, si in adancul inimioarei mele, chiar daca va poposi o asa zisa alta dragoste el va fi prezent mereu acolo. Nu voi regreta nimic, nici momentele cele mai grele, am trecut prin atatea certuri... pentru mine ele fac parte din povestea noastra de iubire. Ii voi tine peste timp minte momentele mele si ale lui de gelozi copilareasca si alte alte chestii spontane. Mai mult, pentru ca il ador... nimeni si nimic nu va mai fi la fel de special ca EL, orice s-ar intampla.
Regret...nu. M-a ajutat foarte mult sa ma maturizez.Prima iubire am bagat-o de ceva vreme in cutiuta cu "amintiri frumoase"
Prima iubire = 2ani plini de amintiri placute
Am invatat f multe de la el, mi-a aratat viata cu bune si cu rele, m-a invatat sa iubesc. Regrete? Nici unul, nici macar clipele in care ne certam.
Cum alegi sa iti amintesti de prima iubire depinde numai de tine.De obicei oamenii uita momentele frumoase pentru ca trec foarte greu peste momentele grele.Eu,una,nu am regrete...cand imi amintesc de prima iubire zambesc, desi...candva...probabil ca am plans.
O experienta frumoasa, dragoste de copii . Din pacate n-as mai putea iubi niciodata atat de irational...
Chiar daca s a terminat urat.nu conteaza din cauza cui
va fi intotdeauna o amintire minunata
prima iubire, primul sarut in care ai simtit acei fluturasi:X
regrete? poate.doar in momentele in care suntem suparati. daca stam bine sh analizam situatia vom vedea k este un lucru ff frumos
Prima iubire...hmm...am invatat atat de multe de la el. a fost o experienta foarte frumoasa pentru ca eram un copil. a fost o iubire inocenta.inca mai pastram legatura si mai vorbim despre off-urile noastre care nu mai sunt comune de 3 ani. Il voi respecta mereu si va reprezenta intotdeauna o amintire frumoasa
Orima iubire ..pfff :X cum sa o uit :X a fost frumos dar nu mai este amintire frumoasa :X
E greu de spus, dar totusi e o amintire frumoasa, sau cel putin eu asta cred.Depinde, insa de multi factori...pentru mine va ramane mereu o amintire frumi pentru ca ne-am iubit ca nebunii, sincer... dar din pacate si lucrurile frumoase se sfarsesc mai devreme sau mai tarziu.;-(
Prima iubire a fost cea mai frumoaas perioada din viata mea alaturi de el am trait clipe frumoase am invatat multe de la el au fost clipe frumose si mai putin frumoase ...regret nu niciodata nu o sa regret ca am fost cu el niciodata nici clipele cand plangeam nu le regret...