Scumpa mea! prima mea dragoste la fel asa a fost! tirfulita aia il juca pe degete si inca isi mai batea si joc de min pentru ca stia cit de mult il iubesc.acum al a inteles, sintem doar amici, dupa 3 ani de chin am reusit sa il uit! scumpo, incepe in a face o schimbare de look in primul rind! gindest pozitiv si incearca sa il faci gelos cu cei mai buni prieteni a lui, tu stii care ii sint punctele slabe si LOVESTE-L! nu arata ca suferi, asta ii face sa se simta,, regi,,. Fii tu regina si traieste-ti viata, intreaba-te merita el asa comoara ca tine si daca-*l vezi cu ea zii:,, Nu am stiut ca deja te intereseaza asa fete, pacat scumpule ai degradat mult si de asta nu vei cunoaste poete niciodate adevaratul ideal femenin,,! succes
Calmeazate, si rasufla adinc, totul va fi bine... In primul rind vreau sa spun ca esti bravo ca constientizezi ca nu il vei mai primi inapoi, asta e faza buna, deoarece nu trebuie sa te gindesti ca el va fi iubirea ta pentru totdeauna, voi mai fi baieti care tot inca te va lasa balta, sau tu ii vei lasa pe ei, dragostea citeodata e o joaca, si tu joci in ea, si el e pur si simplu un baiat care s-a saturat de tine, unde sau stins sentimentele, nu-i iau apararea, dar se intimpla cu multe persoane astfel de chestii, si sunt sigur ca isi va aminti de tine, si va regreta poate daca e o persoana emotionala, dar isi va aminte te dine la sigur, pentru ca 3 ani de zile din viata lui a fost petrecute cu tine, si asa ceva nu se uita, si nici tu nu vei uita aceste momente niciodata, dar fii mai indiferenta, trebuie sa treci peste asta, stiu ca e foarte greu, dar la nimeni nu lia fost usor, fii tare, si nu cadea...
In privinta ca sunteti ca 2 straini, peste ceva timp el o sa vrea sa vb cu tine, poate pur prieteneste, da poate ca sa te intoarca inapoi, pentru ca si-a dat seama ca a gresit si nu tia pretuit la timp, dar nu-i trage atentie lui, e chiar mai bine ca nu vb acum, vei avea timp destul sa-ti nimicesti sentimentele fata de dinsu, nu-ti fie frica ca faci o greseala, viata decurge, iar tu trebuie sa mergi inainte, prin foc si apa. Succese!