Buna, imi pare rau pentru tine si inteleg prin ce treci.
Cred ca relatia cu tipa asta este doar ceva de perioada incearca sa nu te mai gandesti la clipele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna si iesi cu prietenele distreaza-te.
Pune pe hartie tot ce simti, asta te va ajuta
Si raspunsul la intrebarea ta daca prima dragoste se uita sa stii ca asa e
Buna, eu te inteleg perfect fiindca si eu am patit acest lucru, a durat 4 luni ca prietenul meu sa isi dea seama ca ma iubeste si ma vrea inapoi, totusi noi ne-am despartit din alte motive si el nu a fost cu alta, cel putin nu am stiut...si eu am suferit mult si mi-a fost foarte greu, plangeam mereu, nu aveam chef de nimic, eram doar cu gandul la el, dar a trecut si asta.Tot ce pot sa iti spun e ca trebuie sa fi tare, sa incerci sa te eliberezi oarecum de el, de aceste sentimente care iti fac rau.Nu e vina ta ci a lui, mai devreme sau mai tarziu va realiza ce a pierdut si atunci te va cauta ca asa fac majoritatea, el acum poate e indragostit de acea fata dar 3 ani e mult si sigur are ceva sentimente pentru tine dar nu constientizeaza in acest moment fiindca e `orbit`, dar cand isi va da seama ce mult insemni pentru el atunci poate fi prea tarziu, depinde de tine daca il vei mai primi in viata ta sau nu, oricum o asa iubire nu moare, nu are cum sa ii fi indiferenta pentru ca e mult timp si nu se uita asa usor, sigur aveti amintiri si intamplari multe, va leaga multe chestii. Tu mai ai nevoie de timp sa te obisnuiesti fara el, sa accepti realitatea, nu ai ce sa ii faci daca el asa a ales, dar nu te lasa, nu ii arata deloc ca il mai iubesti si nicidecum ca suferi, indiferenta ta il va durea la un moment dat, imi pare rau pentru situatia ta, stiucum e sa suferi din iubire, e groaznic, dar cu timpul vei vedea ca va fi mai bine, incearca sa te debarasezi de el, sa il uiti, cauta pe altcineva ca mai sunt baieti sau daca nu vrei, atunci fa ceea ce iti place sa uiti.
Ceau...sunt fata sper ca nu te superi ca iti raspund si eu:*
sincer, primul meu prieten la care chiar am tinut si caruia i-as da si luna de pe cer m-a lasat pentru alta...
a urmat 6 luni de melancolie in care am slabit 7 kg:O
nu ieseam afara si el numa ca sa nu dau de el eu una sunt ff sensibila chiar daca nu a fost ceva foarte foarte serios tot a fost ceva...si nu am mai fost niciodata atat de ranita
iar din cate am inteles de la prietenul lui cel mai bun si de la niste prieteni a regretat mai mult ca mine si chiar a plans:O:O
n-am crezut pana cand nu mia recunoscut in fata acum 3 saptamani iar eu ca proasta l'am iertat pentru ca stioam ca tine la mine si ca si eu chiar daca neg ca proasta muream dupa el si l'am iertat si ne'am despartit pentru ca au inceput geloziile adica el a devenit gelos pe un prieten foarte bun de'al meu, poveste lunga
esentialul este ca el nu te'a uitat si niciodata nu te va uita chiar daca este indiferent infata ta sa stii ca, cand merge in casa regreta ca prostu.si iti zic asa ca de la fata la fata...sa nu-l ierti daca se intoarce
ca cine a gresit odata greseste si a doua oara
kiss mare si sa ai grija de tine las ca mai sunt baietii pe pamant la tot coltul nu ramai numa cu gandul la el ca te distrgi singura nu merita
Tu de fapt nu astepti un raspuns, tu stii cel mai bine cum a-ti petrecut impreuna, serile zilele si clipele frumoase. intrebarea este nu cat ai contat pentru el ci cat a contat pentru tine relatia asta. viata este nimicitoarea iluziilor si uneori cand ne simtit siguri de ceva acel ceva dispare sau noi. respira cu incredere ca in ziua in care ai venit pe lume si fara sa te lasi distrata de nimic asculati inima; si cand o sa-ti vorbeasca ridicate si mergi unde te poarta ea. succes
anonymus întreabă: