Buna! Daca el a decis asa inseamna ca ceva s-a intamplat, poate ca a vazut ca tu luai relatia mai in serios si ca tu chiar ai ajuns sa ti la el, poate ca sentimentele nu erau reciproce, bravo lui, mai bine ca nu si-a batut joc de tine stand cu mai multe, nu cred ca are rost sa te mai impaci cu el, din moment ce ti-a spus asta poate el vrea deja o alta relatie, ceva nou. sunt baieti destui in lumea asta mult succes
Parerea mea este ca aia nu s`a numit relatie in 2 saptamani.In plus eu cred ca mai degraba a vrut sa scape de tine sau poate el umbla si cu alte fete in timp ce erati voi impreuna si de asta ti-a spus ca meriti altceva.da`mi add mere_ruo0oz
De ce il vrei inapoi? E clar ca nu te merita si nu stie ce pirde.Eu zic sa il uiti. Exista alti mult mai buni ca el
"Vagabond" dar cu demnitate. Ar trebui apreciat pentru faptul ca ti-a spus asta in fata si a aplicat in consecinta. De obicei nu se intampla deloc asa! Plangi acum putin decat sa plangi dupa aia mult de tot! Este posibil sa constientizeze ca nu te merita, nu neaparat sa vrea o alta relatie. Nu cred ca este indicat sa-l faci sa se intoarca atata timp cat asta a fost decizia lui.
Daca tu stii genul de gata linistita iar el vagabont... ar fi mai bine sa-l lasi, ca nu merita. mai ales daca nu esti sigura ca el te iubeste. de obicei fetele bune imbuneaza vagabontii, dar doar daca ei sunt morti dupa fata respectiva. as zice sa te agndesti: te iubeste? il iubesti? lupta! daca la vreuna dintre interbari raspunsul e "nu", atunci las-o balta. fi atenta: am spus iubeste. NU PLACE. e o diferenta