| Adela50 a întrebat:

Primele doua luni mi-a venit menstruatia, dar luna trecuta nu, si acum este in intarziere cu deja 2 zile.Este normal? Tinand cont ca eu sunt inca virgina.

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, da se mai intampla, sa nu fie regulata si se mai produc unele dereglari dar nu trebuie sa iti faci griji...si eu am patit sa nu imi vina intr-o luna si sa imi intarzie.

identitate
| identitate a răspuns:

Daca nu ti-a venit luna trecuta, e in intarziere de 2 luni si 2 zile, nu 2 zile.happyNu e "normal","normal ar fi ca ciclul sa fie regulat. Dar tu il ai neregulat, insa e firesc.Sunt multe femei ca tine, o sa se regleze mai tarziu. Daca tii neaparat sa il ai regulat poti sa iei anticonceptionale. Dar nu mai bine te bucuri de lunile cu pauze?happyEsti si foarte mica daca esti la a 4 a luna.Ai rabdare, mai ales ca o sa-ti fie dor de lunile astea.

| Farcas a răspuns:

Asa e la majoritatea fetelor in perioada adolescentei.Nu iti fa griji inca. Daca insa nu se remediaza problema un control la medic ar fi benefic tongue

| scarly86 a răspuns:

Este normal ca ciclul la aceasta varsta sa fie neregulat, s ati mai intarzie din cand in cand. daca te intrebai, nu poti sa fii insarcinata daca esti virgina, iti spun asta pentru ca mai sunt diverse mituri si vreau sa fie clar.

| mariuspolizei a răspuns:

Pai daca nu ai facut petting cu iubitul tau, si acesta sa fi ejaculat in apropierea vaginului, nu prea ai motive de ingrijorare, deoarece ciclul nu este intotdeauna regulat

| Arianna$ a răspuns:

Este ceva normal, mai ales daca ti-a venit recent...nu ai de ce sa te sperii! De ex. la unii oameni, le vine menstruatia odata la 3 luni.