| IoNuTzZz1997 a întrebat:

Primul act sexual doare chiar daca nu se rupe "ata"? din cate stiu eu doar cand se rupe "ata" simti putina usturime.

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ustura un pic si gata. Nu doare.

| B3ntea a răspuns:

"Ata" nu o sa se rupa decat in cateva cazuri, dar normal "ata" nu se rupe..se lungeste, foloseste un prezervativ neaparat, nu o sa doara foarte tare, ca sa fii obisnuit cu senzatia decaloteaza "beleste" capul si lasa-l asa cateva zile chiar daca e incomod, o sa te obisnuiesti si cand iti vine aventura o sa fie mai bine

| IoNuTzZz1997 explică (pentru B3ntea):

Nu am nici o problema cu decalotarea, pot sa decalotez penisul de tot si nu simt deloc durere, asta inseamna ca in cazul in care nu o sa mi se rupa "ata" nu o sa ma doara deloc primul contact?

| B3ntea a răspuns (pentru IoNuTzZz1997):

Cand il introduci de cateva ori o sa simti putina usturime chiar sub cap, chiar pe ata, atunci cand ata se intinde...nu o sa ti se rupa.te asigur, foarte rar cazurile in care ata chiar se rupe

| GEOsiDEEALOVE a răspuns (pentru B3ntea):

O sa te usture putin dar dupa o sa te obisnuiesti, ata se poate rupe sau nu rare cazuri in cel mai bun caz le lungeste, cel putin asa s-a intamplat la mine bafta happy!

| IoNuTzZz1997 explică (pentru B3ntea):

Hmm. pe mine cel mai mult ma preocupa durerea sau mai bine zis usturimea cat de groaznica e. nu vrea sa ma fac de rusine si sa incep sa urluu "vaii ce ma ustura". unii spun ca ustura foarte tare, altii spun ca nu. pana la urma care e adevarul?

| B3ntea a răspuns (pentru IoNuTzZz1997):

Daca zici ca poti decalota penisul complet in erectie fara probleme, atunci nu ar trebui sa iti faci griji deloc

| B3ntea a răspuns (pentru GEOsiDEEALOVE):

La majoritatea doar se lungeste, tot la fel si la mine, doar ca la mine nu a usturat deloc...sau cel putin nu am mai simtit eu dupa cateva pahare

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru IoNuTzZz1997):

Daca te gandesti la durere, inseamna ca o faci pentru ca ai impresia ca trebuie, si nu-ti doresti inca 100%.

| epurasu a răspuns (pentru IoNuTzZz1997):

Este posibil sa nu ti se rupa niciodata- nu e o regula ca daca faci sex ata se rupe!--pina se mai intinde un pic posibil sa simti un pic de disconfotr --problema cu durerea este la fete!