| BackAgainToTPU a întrebat:

Primul prieten. Primul sarut... Cum a fost la voi?
Cea mai frumoasa poveste funda happy

Răspuns Câştigător
| ioana16 a răspuns:

Dc cea mai frumoasa? laughing hai sa primeasca funda cea mai penibila situatie (as castiga sigur). a fost la 14 ani. cu un fost coleg de cls. intr-un loc cu trafic aglomerat. vara(cald). ne-am apropiat si cand ne-am unit buzele o prietena a inceput sa strige "hai mai repede ca intarzii acasa".aaa...si din greseala ne-am mai dat cap in cap I don't want to see. atunci imi venea sa intru in pamant de rusine, insa acum stau si rad cand imi amintesc si chiar ma bucur ca asa s-a intamplat. daca ar fi fost ceva frumos poate ar fi urmat si alte saruturi la fel de bune si l-as fi uitat pe primul. dar asa stiu ca nu il voi uita niciodata si ma voi amuza mereu pe seama lui laughing

2 răspunsuri:
| Zumbalaarebeca a răspuns:

Pe scurt primul prieten a fost un baiat mai mare ca mine cu vreo 4 ani el a fost primul prieten nu prima dragostetonguedeoarece prima dragoste a fost pe la 10ani:X:X asa deci primul sarut aveam vreo 14 ani parca, a fost cu tipul care era mai mare decat mine cu 4 ani deci eram la bloc la mine stateam pe banca si povesteam la un moment dat mi-a pus mana pe fata si a incercat sa se aproprie incet de gura mea pff ce emotii aveam toata tremuram in fine s-a intamplat m-a sarutat acela a fost primul sarut nu o sa il uit niciodatatonguehappyhappy

| Denii_9937 a răspuns:

La 14 ani... jucam scunsaalaughing
ne-am ascuns si smug